Τρίτη, 24 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 3 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Η κατάρρευση της αυτοκρατορίας του Τζέιμι Όλιβερ ξεκίνησε από την Αυστραλία
[Lifo]: Η κατάρρευση της αυτοκρατορίας του Τζέιμι Όλιβερ ξεκίνησε από την Αυστραλία

[Lifo]: Η κατάρρευση της αυτοκρατορίας του Τζέιμι Όλιβερ ξεκίνησε από την Αυστραλία

Ο διάσημος σεφ Τζέιμι Όλιβερ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα αυστραλιανά εστιατόρια του, καθώς αυτά πέρασαν στα χέρια εθελοντικής διαχείρισης.

Αυτό το νέο πλήγμα για τον Όλιβερ έρχεται καθώς αγωνίζεται να αντιμετωπίσει τα χρέη της βρετανικής αλυσίδας των επιχειρήσεων του, τα οποία έχουν φτάσει σε τεράστια ποσά

Πέντε από τα εστιατόρια που είναι γνωστά ως «Jamie’s Italian» και βρίσκονται στις πόλεις Σίδνεϊ, Περθ, Μπρίσμπεϊν, Αδελαΐδα και Παραμάτα έχουν πωληθεί στο εστιατόριο Hallmark με έδρα το Μπρίσμπεϊν, στο πλαίσιο συμφωνίας διάσωσης της τελευταίας στιγμής.

Ένα έκτο στην Καμπέρα έκλεισε οριστικά με μια ανακοίνωση να κοσμεί την είσοδο του εστιατορίου.

Τα προβλήματα στην Αυστραλία έρχονται λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη δημοσιοποίηση της δεινής οικονομικής κατάστασης των επιχειρήσεων του Naked Chef στη Βρετανία.

Δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τα χρέη της εταιρείας, αλλά έγγραφα που υποβλήθηκαν στην εταιρική ρυθμιστική αρχή, την Αυστραλιανή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αποκάλυψαν ότι η θυγατρική της Αυστραλίας του Όλιβερ είχε συζητήσει με συμβούλους σχετικά με την εθελοντική διοίκηση από τα τέλη Μαρτίου.

Στη δήλωση που εκδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας εκ μέρους του Jamie Oliver Restaurant Group Australia, αναφέρεται πως: Η Αυστραλία έχει υπάρξει και εξακολουθεί να είναι μία από τις καλύτερες διεθνείς αγορές μας και μετά από μια σύντομη περίοδο εσωτερικής διαχείρισης είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Hallmark.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!