Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Καταπέλτης η FAZ για τον Τσίπρα: Eκμεταλλεύεται σκανδαλωδώς τα ΜΜΕ, τις τράπεζες και τη δικαιοσύνη
[Lifo]: Καταπέλτης η FAZ για τον Τσίπρα: Eκμεταλλεύεται σκανδαλωδώς τα ΜΜΕ, τις τράπεζες και τη δικαιοσύνη

[Lifo]: Καταπέλτης η FAZ για τον Τσίπρα: Eκμεταλλεύεται σκανδαλωδώς τα ΜΜΕ, τις τράπεζες και τη δικαιοσύνη

Σκληρή κριτική και κατηγορίες για σκάνδαλα με το ΣτΕ , τα μίντια και τη στρατηγική του Τσίπρα για έλεγχο των καναλιών

Με σκληρή γλώσσα περιγράφει το πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα το εκτενές ρεπορτάζ με τίτλο «Το σύστημα Τσίπρα εκμεταλλεύεται τα ΜΜΕ, τις τράπεζες και τη δικαιοσύνη» στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung.

«Πώς η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες έγινε άθυρμα στα χέρια της αριστερής κυβέρνησης» γράφει η εφημερίδα στο άρθρο που η Deutsche Welle χαρακτηρίζει καταπέλτη για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα στον χώρο των ΜΜΕ, των τραπεζών και της δικαιοσύνης.

Ο γερμανός δημοσιογράφος εξιστορεί το ιστορικό της δημοπρασίας, τον ρόλο της Attica Bank, τις πιέσεις προς τον Γιάννη Στουρνάρα, την αποχώρηση του Χρήστου Καλογρίτσα που ήθελε να κάνει τηλεόραση, την έλευση του Ιβάν Σαββίδη που δεν ήθελε να κάνει τηλεόραση και τις καρκινοβασίες του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Συμπέρασμα:«Η κυβέρνηση Τσίπρα δημιούργησε μέσα σε λίγες εβδομάδες μια ολόκληρη σειρά σκανδάλων γύρω από την τηλεόραση, τις τράπεζες και τη δικαιοσύνη. Ειδικά ο Αλέξης Τσίπρας, που διακήρυσσε περισσότερη δημοκρατία και τον αγώνα κατά της διαφθοράς, κάθε άλλο παρά άμωμος αποδεικνύεται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!