Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Κατάληψη της πρυτανείας του ΑΠΘ – Φοιτητές διαμαρτύρονται για την κατάσταση στη λέσχη σίτισης
[Lifo]: Κατάληψη της πρυτανείας του ΑΠΘ – Φοιτητές διαμαρτύρονται για την κατάσταση στη λέσχη σίτισης

[Lifo]: Κατάληψη της πρυτανείας του ΑΠΘ – Φοιτητές διαμαρτύρονται για την κατάσταση στη λέσχη σίτισης

Για το οξυμένο πρόβλημα της σίτισης στη φοιτητική λέσχη διαμαρτύρονται φοιτητές που προχώρησαν σε κατάληψη της Πρυτανείας του ΑΠΘ

Κατάληψη της πρυτανείας του ΑΠΘ πραγματοποιούν φοιτητές που διαμαρτύρονται για τις ουρές στη λέσχη σίτισης.

Σε κατάληψη της Πρυτανείας του ΑΠΘ προχώρησαν την Πέμπτη το πρωί, οι φοιτητικοί σύλλογοι Γεωλογικού και ΜΜΕ με αποφάσεις ΔΣ προχώρησαν για το οξυμένο πρόβλημα της σίτισης στη φοιτητική λέσχη με κύριο αίτημα ποιοτική και αναβαθμισμένη σίτιση για όλους τους φοιτητές του ΑΠΘ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, απαιτείται η μόνιμη και σταθερή λειτουργία της Άνω Λέσχης για την αποσυμφόρηση των ουρών που δημιουργούνται καθώς και το άνοιγμα όλων των διανομών ώστε να εξυπηρετούνται ταχύτερα οι φοιτητές.

«Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη λέσχη είναι εκρηκτική. Καθημερινά, οι φοιτητές στοιβάζονται σε ουρές πολλών μέτρων για ένα πιάτο φαγητό με την αναμονή να ξεπερνάει τις ώρες αιχμής ακόμη και τη μισή ώρα. Η απάντηση της Πρυτανείας στο αίτημα των φοιτητών για μόνιμο άνοιγμα της Άνω Λέσχης είναι ότι αυτή θα ανοίγει ‘όταν υπάρχει ανάγκη’. Άλλη μία φορά δηλαδή που στο επίκεντρο μπαίνει η αύξηση των κερδών του εργολάβου σε βάρος των αναγκών των φοιτητών που επιτυγχάνεται με τη μείωση των μερίδων φαγητού που παρέχονται. Όλα αυτά, τη στιγμή που σημαντικός αριθμός φοιτητών είναι όλη μέρα σε μαθήματα, συχνά αναγκάζεται παράλληλα με τις σπουδές του να δουλεύει και έρχεται αντιμέτωπος με τεράστιες ουρές που συχνά λειτουργούν και απαγορευτικά για τη σίτιση του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!