Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Κατακραυγή της Peta για τα γαϊδουράκια στη Σαντορίνη – Βίντεο καταγράφει την κακοποίηση
[Lifo]: Κατακραυγή της Peta για τα γαϊδουράκια στη Σαντορίνη – Βίντεο καταγράφει την κακοποίηση

[Lifo]: Κατακραυγή της Peta για τα γαϊδουράκια στη Σαντορίνη – Βίντεο καταγράφει την κακοποίηση

Τα γαϊδουράκια που μεταφέρουν επισκέπτες, ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια από τα παλαιό λιμάνι των Φηρών της Σαντορίνης, πρωταγωνιστούν σε νέα διεθνής καμπάνια της φιλοζωικής οργάνωσης PETA

Στο στόχαστρο της Peta βρίσκεται για ακόμη μια φορά η κακοποίηση που υπομένουν τα γαϊδουράκια στη Σαντορίνη.

Η οργάνωση υποστήριξης για την ηθική μεταχείριση ζώων PETA, συνεχίζει την καμπάνια της για κατάργηση της χρήσης τους ως μεταφορικό μέσο δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τη Σαντορίνη, και ζητά την πλήρη απαγόρευση της πρακτικής.

Στο ελληνικό νησί της Σαντορίνης, τα γαϊδουράκια και τα μουλάρια χρησιμοποιούνται ως ταξί για να μεταφέρουν τους τουρίστες πάνω και κάτω στην παλιά πόλη αρκετές φορές την ημέρα. Παρά τη διεθνή αγανάκτηση, όταν η έκθεση PETA αποκάλυψε ότι τα ζώα έμεναν για ώρες χωρίς νερό και σκιά και είχαν επώδυνες πληγές, η PETA αποκαλύπτει ότι συνεχίζονται τα δεινά και η κακοποίηση.

H PETA δημοσιεύει και νέες φωτογραφίες από τα δεινά των ζώων:

Η PETA τονίζει ότι τα ζώα εργάζονται υποφέροντας από ανοικτές πληγές που προκλήθηκαν από τις ακατάλληλες και αυτοσχέδιες σέλες τους. Όταν δεν υπάρχουν πελάτες, τα περισσότερα γαϊδούρια και μουλάρια αφήνονται στον καυτό ήλιο. Μερικά είναι δεμένα τόσο σφιχτά ώστε δεν μπορούσαν ούτε να φτάσουν στον μοναδικό κάδο νερού που τους είχε διατεθεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!