Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Καταγγελία για μαχαίρωμα μέλους του ΚΚΕ στον Γέρακα
[Lifo]: Καταγγελία για μαχαίρωμα μέλους του ΚΚΕ στον Γέρακα

[Lifo]: Καταγγελία για μαχαίρωμα μέλους του ΚΚΕ στον Γέρακα

Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρι σε μέλος του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στον Γέρακα

Την επίθεση που δέχθηκε στέλεχος του ΚΚΕ και της ΚΝΕ από «κουκουλοφόρους φασίστες στην περιοχή του Γέρακα», καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Τομεακή Οργάνωση Μεσογείων και Λαυρεωτικής του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του 902.gr, για το λόγο αυτό, η Τομεακή Οργάνωση καλεί τόσο σε συγκέντρωση καταδίκης της επίθεσης την Παρασκευή 1 Νοέμβρη στις 18.00 στην πλατεία του Γέρακα όσο και εργατικά σωματεία, συνδικάτα, φορείς της περιοχής, ειδικά τους συλλόγους γονέων των σχολείων της περιοχής και τα μαθητικά συμβούλια να καταδικάσουν το περιστατικό, να καταδικάσουν τη φασιστική δράση.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

«Καταγγέλλουμε την επίθεση που δέχτηκε ο Άγγελος Μπαλτάς, στέλεχος του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, από ομάδα φασιστοειδών στην περιοχή του Γέρακα. Οι φασίστες μέσα στο σκοτάδι, με μαύρες κουκούλες, τον χτύπησαν και τον μαχαίρωσαν στο χέρι.

Δεν είναι η πρώτη επίθεση που δέχεται, ούτε αυτή η ομάδα είναι άγνωστη στο ΑΤ Γέρακα όπου επανειλημμένα έχουν γίνει μηνύσεις και ονομαστικές καταγγελίες για την δράση τους από το σύντροφό μας και την Κομματική Οργάνωση. Από ότι φαίνεται το κράτος έχει “συνέχεια” και έτσι ένα χρόνο τώρα κανένας από τα φασιστόμουτρα δεν έχει ενοχληθεί ούτε έχει διωχθεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!