Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Καταδίκη της επίθεσης στην Athens Voice: Ανακοινώσεις από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, πολιτικούς και ΕΣΗΕΑ
[Lifo]: Καταδίκη της επίθεσης στην Athens Voice: Ανακοινώσεις από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, πολιτικούς και ΕΣΗΕΑ

[Lifo]: Καταδίκη της επίθεσης στην Athens Voice: Ανακοινώσεις από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, πολιτικούς και ΕΣΗΕΑ

Οι ανακοινώσεις καταδίκης της επίθεσης στην Athens Voice

Καταδίκη της επίθεσης στην Athens Voice εκφράζουν με ανακοινώσεις τους ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αλλά και η ΕΣΗΕΑ.

Το απόγευμα της Πέμπτης, μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στα γραφεία της εφημερίδας και προκάλεσαν βανδαλισμούς.

ΕΣΗΕΑ για την επίθεση στα γραφεία της «Athens Voice»
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση στα γραφεία τη εφημερίδας «ATHENS VOICE» από δήθεν επαναστάτες που εμφανίζονται ως «τιμωροί».

Τα θεσμικά όργανα της ΕΣΗΕΑ αντιμετωπίζουν το θέμα που προέκυψε με την καταδικαστέα ανάρτηση της εφημερίδας. Τίποτε, όμως, δεν δικαιολογεί βίαιες επιθέσεις εναντίον του Τύπου.

Πριν από πέντε χρόνια η ΕΣΗΕΑ είχε καταδικάσει και πάλι τον εμπρησμό των γραφείων της εφημερίδας. Δυστυχώς η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται ως φάρσα, αλλά ως μια χυδαία μορφή τρομοκράτησης.

Η βία και η απόπειρα φίμωσης του Τύπου ανήκουν στις πρακτικές του ολοκληρωτισμού. Η Ένωση Συντακτών βρίσκεται σταθερά απέναντι σ’ αυτά τα φαινόμενα. Θα αγωνιστούμε σθεναρά εναντίον εκείνων που επιθυμούν με τη βία να εγκαθιδρύσουν το σκοταδισμό. Οι Έλληνες δημοσιογράφοι έχουν αποδείξει ότι δεν φοβούνται και δεν πτοούνται από τη βία και τις απειλές. Είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας αντιστεκόμενοι στη βαρβαρότητα.

ΣΥΡΙΖΑ: Τέτοιες επιθέσεις δεν έχουν καμία θέση στη Δημοκρατία

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία της Athens Voice.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!