Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Καστοριά: Διαμαρτυρία φιλοζωικών οργανώσεων στη Διεθνή Έκθεση Γούνας
[Lifo]: Καστοριά: Διαμαρτυρία φιλοζωικών οργανώσεων στη Διεθνή Έκθεση Γούνας

[Lifo]: Καστοριά: Διαμαρτυρία φιλοζωικών οργανώσεων στη Διεθνή Έκθεση Γούνας

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα φιλοζωικές οργανώσεις έξω από τη Διεθνή Έκθεση Γούνας στην Καστοριά

Σε διαμαρτυρία έξω από τις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας όπου διεξάγεται η 44η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς, προχώρησαν σήμερα μέλη φιλοζωικών οργανώσεων.

Τα μέλη των φιλοζωικών οργανώσεων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας. Περίπου τριάντα άτομα κρατώντας πάνω και αφίσες συγκεντρώθηκαν έξω από την κεντρική πύλη της έκθεσης, μοίρασαν ανακοινώσεις και φώναξαν συνθήματα για να σταματήσει στην Ελλάδα το εμπόριο και η επεξεργασία της γούνας.

Από την άλλη, σύμφωνα με τους διοργανωτές, καταγράφονται θετικά στοιχεία από τον απολογισμό της λειτουργίας της έκθεσης. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία καταγραφής εισόδου, την τρίτη ημέρα πέρασαν τις πύλες της έκθεσης 772 εμπορικοί επισκέπτες, ενώ συνολικά, κατά τη διάρκεια του τριημέρου καταμετρήθηκαν 1.456 επισκέπτες από 42 χώρες.

Η Διεθνής Έκθεση γούνας Καστοριάς συγκαταλέγεται στις πρώτες θέσεις με τις σημαντικότερες Εκθέσεις του κλάδου της γούνας σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ οι γουνοποιοί – εκθέτες, αισιοδοξούν ότι στο άμεσο μέλλον θα ξεπεραστούν τα διεθνή προβλήματα με την προώθηση του προϊόντος και θα έρθουν καλύτερες ημέρες για την ελληνική βιομηχανία γούνας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!