Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Κανονικά κυκλοφορούν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ – Ικανοποιημένοι με τις εξελίξεις δηλώνουν οι εργαζόμενοι
[Lifo]: Κανονικά κυκλοφορούν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ – Ικανοποιημένοι με τις εξελίξεις δηλώνουν οι εργαζόμενοι

[Lifo]: Κανονικά κυκλοφορούν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ – Ικανοποιημένοι με τις εξελίξεις δηλώνουν οι εργαζόμενοι

Εντός της ημέρας ψηφίζεται τροπολογία στη Βουλή για τη ρύθμιση των οφειλών ύψους 12 εκατ. ευρώ του ελληνικού δημοσίου προς τον οργανισμό

Κανονικά κυκλοφορούν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ και οι εργαζόμενοι δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά την καταβολή των δεδουλευμένων τους, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

«Το μόνο που ζητούμε είναι να επισπευστούν οι διαδικασίες, ώστε να πληρωθούμε τα δεδουλευμένα μας (δύο μηνών, ύψους 6 εκατ. ευρώ) και να κάνουμε γιορτές με τις οικογένειές μας αξιοπρεπώς», τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, στη σημερινή συνεδρίασή τους ομόφωνα αποφασίστηκε «να κάνουμε υπομονή και σεβόμενοι τους θεσμούς και τον χρόνο που απαιτούν οι διαδικασίες να περιμένουμε τις εξελίξεις να τρέξουν».

Υπενθυμίζεται ότι εντός της ημέρας ψηφίζεται στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση, που αφορά στη ρύθμιση των οφειλών, ύψους 12 εκατ. ευρώ του ελληνικού δημοσίου προς τον οργανισμό, λόγω της διαφοράς του ΦΠΑ (σ.σ. αφορά το διάστημα μέχρι και την 31/12).

Επιπλέον, υπάρχει ποσό ύψους 6 εκατ. ευρώ λόγω διαφοράς ΦΠΑ, που όπως επισήμανε χτες στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, αναμένεται να δοθεί στο πρώτο τρίμηνο του 2017.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!