Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Η Κάιλι Μινόγκ καλεί τους Βρετανούς που έχουν κουραστεί από την πολιτική να επισκεφτούν την Αυστραλία
[Lifo]: Η Κάιλι Μινόγκ καλεί τους Βρετανούς που έχουν κουραστεί από την πολιτική να επισκεφτούν την Αυστραλία

[Lifo]: Η Κάιλι Μινόγκ καλεί τους Βρετανούς που έχουν κουραστεί από την πολιτική να επισκεφτούν την Αυστραλία

Η Κάιλι Μινόγκ προσκαλεί τους Βρετανούς να επισκεφτούν την Αυστραλία μέσω του διαφημιστικού μηνύματος του οργανισμού τουρισμού της χώρας της

«Να επισκεφτούν τους φίλους τους στην Αυστραλία » καλεί τους Βρετανούς, η Κάιλι Μινόγκ .

Ειδικότερα, η Αυστραλή popstar καλεί τους Βρετανούς να αφήσουν στην άκρη την πολιτική και να επισκεφθούν την Αυστραλία στο πλαίσιο μίας τουριστικής καμπάνιας που έκανε πρεμιέρα ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Η Βρετανία, από όπου προέρχεται η τέταρτη μεγαλύτερη πληθυσμιακά ομάδα τουριστών στην Αυστραλία, έζησε μια πολιτικά ταραχώδη χρονιά με το Brexit και τις βουλευτικές εκλογές του Δεκεμβρίου. «Μπορείτε να κλείσετε τις ειδήσεις, να πετάξετε τα παπούτσια σας», τραγουδά η Αυστραλή ποπ σταρ στο βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας.

Το διαφημιστικό βγήκε στον αέρα ακριβώς πριν το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ και εντάσσεται στη νέα καμπάνια του οργανισμού τουρισμού της Αυστραλίας ύψους 15 εκατ. Δολαρίων Αυστραλίας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση που έχει κάνει ο οργανισμός αυτός στη Βρετανία εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

Στην καμπάνια συμμετέχουν εκτός από τη Μινόγκ αρκετοί άλλοι Αυστραλοί celebrities που είναι πολύ γνωστοί στη Βρετανία, όπως ο κωμικός Άνταμ Χιλς και ο πρώην παίκτης του κρίκετ Σέιν Γουόρν.

Μολονότι δεν θίγει άμεσα το Brexit, η διαφήμιση αναφέρεται σε μια «σκληρή και περίπλοκη» χρονιά, με τον Χιλς να λέει ότι «η διαπραγμάτευση πολύπλοκων εμπορικών συμφωνιών είναι φρίκη» και τη Μινόγκ να δηλώνει ότι ένα χαριτωμένο κουόκα είναι ένας καλός περισπασμός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!