Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Ισλαμιστής ιεροκήρυκας προτείνει πέντε τρόπους για να σκοτώνονται οι ομοφυλόφιλοι
[Lifo]: Ισλαμιστής ιεροκήρυκας προτείνει πέντε τρόπους για να σκοτώνονται οι ομοφυλόφιλοι

[Lifo]: Ισλαμιστής ιεροκήρυκας προτείνει πέντε τρόπους για να σκοτώνονται οι ομοφυλόφιλοι

Ο ερχομός του στη Βρετανία για να δώσει σειρά διαλέξεων προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο ερχομός πριν μερικές ημέρες στο Λονδίνο ενός ισλαμιστή ιεροκήρυκα που προσκλήθηκε από το Islamic Republic of Iran School, που διευθύνεται από την ιρανική κυβέρνηση, για να δώσει μια σειρά διαλέξεων.

Ο ριζοσπαστικοποιημένος Shaykh Hamza Sodagar, που γεννήθηκε στην Αμερική  και περιγράφει τον εαυτό του ως “υπόδειγμα για νεαρούς Μουσουλμάνους σε ολόκληρο τον κόσμο”, θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος στη Βρετανία αν δεν είχαν προηγηθεί οι απαράδεκτες δηλώσεις του το 2010 για τους ομοφυλόφιλους.

Το σχετικό βίντεο είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο τότε ο ίδιος, στο οποίο και προτείνει πέντε τρόπους για να σκοτώνονται οι ομοφυλόφιλοι, ανάμεσά τους ο αποκεφαλισμός και το κάψιμο. 

“Αν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι άντρες, η τιμωρία είναι μία από τα ακόλουθα πέντε πράγματα. Πρώτον- ίσως και το ευκολότερο- να τους κόβετε τα κεφάλια, αυτό είναι το πιο εύκολο. Δεύτερον- να τους καίτε μέχρι θανάτου. Τρίτον- πετάξτε τους από έναν βράχο. Τέταρτον- Ρίξτε πάνω τους έναν τοίχο οπότε να πεθάνουν από κάτω. Πέμπτον- συνδυάστε όλα τα παραπάνω” ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!