Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: «Υπερωρίες» για να εκδωθούν 100.000 εκκρεμείς άδειες οδήγησης
[Lifo]: «Υπερωρίες» για να εκδωθούν 100.000 εκκρεμείς άδειες οδήγησης

[Lifo]: «Υπερωρίες» για να εκδωθούν 100.000 εκκρεμείς άδειες οδήγησης

Επιταχύνεται η έκδοση 100.000 εκκρεμών αδειών οδήγησης

Συνολικά 113 υπάλληλοι και στις επτά διευθύνσεις Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής σε όλο το λεκανοπέδιο εργάστηκαν την Κυριακή προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες έκδοσης 100.000 αδειών οδήγησης που εκκρεμούν εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο.

Κεντρικός στόχος είναι η έκδοση των αδειών εντός τριών μηνών. Μεταξύ άλλων, 19.660 άδειες αφορούν απώλειες κι ανανεώσεις, 30.600 είναι για νέους οδηγούς-αναβάθμιση κατηγορίας και 49.000 είναι για πολίτες άνω των 74 ετών.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Αττικής ευχαρίστησε τους υπαλλήλους, που απασχολούνται υπερωριακά για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή. «Προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς, προκειμένου να ξεμπλοκάρουμε τις σχετικές διαδικασίες και να βάλουμε ένα οριστικό τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών. Δεσμευόμαστε πως 100.000 διπλώματα οδήγησης που είχαν μείνει μπλοκαρισμένα θα έχουν εκδοθεί εντός των επόμενων τριών μηνών.

Προτεραιότητά μας είναι η ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών κι αυτό θα το αποδεικνύουμε καθημερινά με πράξεις. Συγχαίρω όλους τους εργαζόμενους μας που με υψηλό αίσθημα καθήκοντος συμβάλλουν ουσιαστικά σε αυτή μας την προσπάθεια» ανέφερε ο κ. Πατούλης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!