Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν τις ηλεκτρονικές συσκευές στην καμπίνα αεροπλάνων σε πτήσεις από 8 μουσουλμανικές χώρες
[Lifo]: Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν τις ηλεκτρονικές συσκευές στην καμπίνα αεροπλάνων σε πτήσεις από 8 μουσουλμανικές χώρες

[Lifo]: Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν τις ηλεκτρονικές συσκευές στην καμπίνα αεροπλάνων σε πτήσεις από 8 μουσουλμανικές χώρες

Η απαγόρευση αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα σήμερα – Οι επιβάτες δεν θα μπορούν να έχουν στην καμπίνα συσκευές μεγαλύτερες από ένα κινητό

Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ θα απαγορεύσει στους επιβάτες πτήσεων από οχτώ κυρίως μουσουλμανικές χώρες, να μεταφέρουν ηλεκτρονικές συσκευές μεγαλύτερες από ένα κινητό τηλέφωνο στην καμπίνα του αεροσκάφους. 

Ο νέος κανονισμός αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (Homeland Security), σύμφωνα με αξιωματούχους που επικαλείται το Reuters, οι οποίοι ανέφεραν ότι η απαγόρευση αποτελεί απάντηση σε αδιευκρίνιστη τρομοκρατική απειλή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η απαγόρευση αναμένεται να ισχύσει για τις απευθείας πτήσεις προς τις ΗΠΑ από δέκα αεροδρόμια, σε οχτώ χώρες στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, μεταξύ των οποίων φέρεται να είναι η Ιορδανία, η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία και τα Αραβικά Εμιράτα. Οι πτήσεις αμερικανικών αεροπορικών εταιριών δεν αναμένεται να επηρεαστούν από την απαγόρευση.

Οι επιβάτες των συγκεκριμένων πτήσεων δεν θα μπορούν να έχουν στην καμπίνα του αεροσκάφους ηλεκτρονικές συσκευές μεγαλύτερες από ένα κινητό και θα μπορούν να μεταφέρουν τις μεγαλύτερες συσκευές – όπως tablets, laptops και φωτογραφικές μηχανές – μόνο στις αποσκευές που παραδίδονται στο αεροδρόμιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!