Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Lifo]: Τι είναι το «Incognito Mode» που έρχεται και στο YouTube
[Lifo]: Τι είναι το «Incognito Mode» που έρχεται και στο YouTube

[Lifo]: Τι είναι το «Incognito Mode» που έρχεται και στο YouTube

Η εφαρμογή του YouTube για φορητές συσκευές φαίνεται ότι σύντομα θα αποκτήσει την λειτουργία «Incognito Mode», κάτι ανάλογο με την ανώνυμη λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης που διαθέτουν οι browsers για τον ιστό. Προς το παρόν το χαρακτηριστικό βρίσκεται σε φάση δοκιμών.

Η ιστοσελίδα Android Police ανακάλυψε την προσθήκη του Incognito Mode στην εφαρμογή του YouTube για Android. Η λειτουργία Incognito θα επιτρέπει την παρακολούθηση περιεχομένου στη δημοφιλή πλατφόρμα, χωρίς όμως η εφαρμογή να διατηρεί ιστορικό των βίντεο που έχει παρακολουθήσει ένας χρήστης ή των αναζητήσεων που έκανε.

Βέβαια, και σήμερα οι χρήστες της υπάρχουσας εφαρμογής (και στο Android και στο iOS) μπορούν να κρύψουν (εν μέρει) τα ίχνη τους και να επιτύχουν κάτι παρόμοιο μέσω του μενού ρυθμίσεων της εφαρμογής. Το Incognito Mode, όμως, θα απλουστεύει την όλη διαδικασία, αφού η ενεργοποίησή του θα γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσω ενός μόνο ειδικού κουμπιού στο interface. Και, εννοείται, το ίδιο εύκολα θα επανέρχεται η εφαρμογή στην κανονική της μορφή.

Όταν ενσωματωθεί, το Incognito Mode θα εμποδίζει την πλατφόρμα να βρίσκει ανάλογες προτάσεις με τα βίντεο που παρακολουθείτε. Αυτές οι προτάσεις βγαίνουν στην επιφάνεια της πλατφόρμας με τη βοήθεια του αλγόριθμου που παρακολουθεί τη δραστηριότητα του χρήστη και ανάλογα κάθε φορά προτείνει σχετικό περιεχόμενο που πιθανώς τον ενδιαφέρει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!