Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Είναι αυθεντική Louis Vuitton; Ο οίκος μόδας εγκαινιάζει πλατφόρμα ελέγχου με τη Microsoft
[Lifo]: Είναι αυθεντική Louis Vuitton; Ο οίκος μόδας εγκαινιάζει πλατφόρμα ελέγχου με τη Microsoft

[Lifo]: Είναι αυθεντική Louis Vuitton; Ο οίκος μόδας εγκαινιάζει πλατφόρμα ελέγχου με τη Microsoft

O όμιλος LVMH εγκαινιάζει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα με την Microsoft που θα πιστοποιεί την αυθεντικότητα των προϊόντων της Louis Vuitton

O γαλλικός όμιλος πολυτελών ειδών LVMH εγκαινιάζει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα blockchain που θα πιστοποιεί την προέλευση και την αυθεντικότητα των προϊόντων της, σε μία προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το παραεμπόριο.

Η μητρική εταιρεία, η οποία είναι ιδιοκτήτρια των οίκων Louis Vuitton, Christian Dior, Celine και Givenchy, δημιουργεί την πλατφόρμα, ώστε να βοηθήσει τους πελάτες της να ανιχνεύουν και να διασταυρώνουν την αυθεντικότητα των προϊόντων που αγοράζουν. Σε συνεργασία με τη Microsoft και την εταιρεία τεχνολογίας ConsenSys ανέπτυξαν την Aura που θα καταγράφει τον κύκλο ζωής ενός αντικειμένου για να αποδεικνύεται η προέλευση και να αποτρέπεται η αντιγραφή.

«Τα οφέλη για τους πελάτες είναι αυξημένη διαφάνεια και ενισχυμένα από ηθική άποψη προϊόντα» αναφέρεται σε ανακοίνωση του LVMH, στην οποία υπογραμμίζεται ότι η υπηρεσία θα είναι ανοιχτή σε όλα τα brands πολυτελείας, με όλα τα δεδομένα να παραμένουν εμπιστευτικά. Ο οίκος Louis Vuitton θα είναι ο πρώτος που θα επιτρέψει στους πελάτες να αποκτήσουν πρόσβαση στην ιστορία των προϊόντων πολυτελείας και να αποδεικνύουν τη γνησιότητά τους, από τις πρώτες ύλες έως τη στιγμή πώλησής τους και θα ακολουθήσουν τα αρώματα του Dior.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!