Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Οικολόγοι Πράσινοι και ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για τις εκλογές
[Lifo]: Οικολόγοι Πράσινοι και  ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για τις εκλογές

[Lifo]: Οικολόγοι Πράσινοι και ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για τις εκλογές

Την συνεργασία τους για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής ανακοίνωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι και ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

Την συνεργασία τους ανακοίνωσαν για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, οι Οικολόγοι Πράσινοι και ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Σε κοινή εκδήλωση στην Αθήνα, παρουσία του Πρωθυπουργού, οι Οικολόγοι Πράσινοι και ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσαν την προεκλογική συνεργασία τους για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, παρουσιάζοντας και τους υποψηφίους των Οικολόγων Πρασινων που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Συντονιστής της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πρασινων, Μανώλης Βέμης, επεσήμανε τους κεντρικούς στόχους της συμπόρευσης των δύο κομμάτων, να αντιμετωπιστούν η ακροδεξιά και ο επιθετικός νεοφιλελευθερισμός που υπονομεύουν τον πλανήτη και τις κοινωνίες και για να προωθηθούν στόχοι αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης. Επίσης αναφέρθηκε στο θετικό έργο της συμμετοχής των Οικολόγων Πράσινων στην κυβέρνηση.

Η υποψήφια Επικρατείας, Κατερίνα Ανδρικοπούλου-Σακοράφα, παρουσίασε τους κοινούς άξονες δράσης μεταξύ των δύο κομμάτων για το επόμενο διάστημα.

Ο υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Φουτάκης, είπε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ότι στόχος της συνεργασίας των δύο κομμάτων είναι η εμβάθυνση της κυβερνητικής πολιτικής, όπως ασκήθηκε τον τελευταίο χρόνο μετά την λήξη της τελευταίας δανειακής σύμβασης και η αποτροπή του κινδύνου παλινόρθωσης πολιτικών που θα βλάψουν το περιβάλλον, την κοινωνία και την οικονομία.

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην συμπόρευση Οικολογίας και Αριστεράς, λέγοντας ότι είναι μια στρατηγική συμμαχία και επιλογή που πρέπει να πάρει σάρκα και οστά στην Ευρώπη και την υφήλιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!