Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Η οικογένεια του Θέμου Αναστασιάδη απαντά για τη διαθήκη και τις δηλώσεις Πολάκη
[Lifo]: Η οικογένεια του Θέμου Αναστασιάδη απαντά για τη διαθήκη και τις δηλώσεις Πολάκη

[Lifo]: Η οικογένεια του Θέμου Αναστασιάδη απαντά για τη διαθήκη και τις δηλώσεις Πολάκη

Η οικογένεια του Θέμου Αναστασιάδη και η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» απαντούν με ανακοινώσεις στα όσα υποστήριξε σήμερα ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή, για τη διαθήκη του εκλιπόντος

Η οικογένεια του Θέμου Αναστασιάδη και η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» απαντούν με ανακοινώσεις στα όσα υποστήριξε σήμερα ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή, για τη διαθήκη του εκλιπόντος, κατά τη συζήτηση για την άρση της βουλευτικής του ασυλίας .

Τόσο το «Πρώτο Θέμα» όσο και οι συγγενείς του δημοσιογράφου κάνουν λόγο για «ψέματα και συκοφαντίες» του Αλέξη Τσίπρα και του Παύλου Πολάκη: «Ψεύδονται ασύστολα, χυδαιολογούν και συκοφαντούν τον νεκρό Θέμο Αναστασιάδη», γράφει η εφημερίδα σε άρθρο με τίτλο «Κύριε Τσίπρα ακόμα και γυναίκες και παιδιά νεκρών;»

Οι δηλώσεις Πολάκη

Λίγη ώρα πριν υπερψηφιστεί η άρση της ασυλίας τους, ο Παύλος Πολάκης στράφηκε κατά της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», αναφερόμενος στην επίμαχη συνομιλία του με τον Γιάννη Στουρνάρα. «Του είπα “κανονικά θα έπρεπε να σε ηχογραφώ κι εγώ. Καλά κάνεις και ελέγχεις τα δάνεια μου αλλά θα έπρεπε να ελέγξεις και τα δάνεια του Πρώτου Θέματος και του Κήρυκα Χανίων, για τα οποία δεν έχεις κάνει ερώτημα ποτέ”». Αναφερόμενος δε στον Θέμο Αναστασιάδη, ο κ. Πολάκης είπε ότι το δικαστήριο τον έκρινε άπορο αλλά «τώρα που βγήκε η διαθήκη “να και τα ακίνητα στην Ελβετία, να και τα ακίνητα στη Ζυρίχη” και 200 ευρώ το μήνα δεν μπορούσε να δώσει».

«Δεν μας άφησε ούτε σπίτι, ούτε μετρητά»

Σε ανακοίνωσή της, η οικογένεια του Θέμου Αναστασιάδη ξεκαθαρίζει ότι «Δεν μας άφησε ούτε σπίτι, ούτε μετρητά, ούτε καταπιστεύματα στην Αθήνα ή στην Ελβετία». Η εφημερίδα παρέθεσε τμήμα των δηλώσεων που έκαναν οι συγγενείς του δημοσιογράφου: «Τις τελευταίες ημέρες ένα άγνωστο σε εμάς έντυπο με το όνομα «Spirto» δημοσίευσε «πληροφορίες» περί της διαθήκης του Θέμου Αναστασιάδη στην οποία υποτίθεται ότι αφήνει στην οικογένεια του σπίτι στην Αθήνα, την Ελβετία, καταπιστεύματα κλπ. Δεν θελήσαμε να απαντήσουμε στις απολύτως ανακριβείς αυτές πληροφορίες διότι έτσι θα αναπαραγάγουμε τα ανάξια αναφοράς ψεύδη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!