Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Η ΙΚΕΑ ζητά από τους πελάτες της να σταματήσουν να παίζουν κρυφτό στα καταστήματά της
[Lifo]: Η ΙΚΕΑ ζητά από τους πελάτες της να σταματήσουν να παίζουν κρυφτό στα καταστήματά της

[Lifo]: Η ΙΚΕΑ ζητά από τους πελάτες της να σταματήσουν να παίζουν κρυφτό στα καταστήματά της

Ομάδες διοργανώνουν μέσω Facebook, κρυφτό στα καταστήματα της ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ έχει ζητήσει επανειλημμένα από τους πελάτες της να σταματήσουν να παίζουν κρυφτό στα καταστήματά της, παράκληση που μάλλον δεν έχει εισακουστεί καθώς η οργάνωση τέτοιων μαζικών παιχνιδιών συνεχίζεται.

Τα πρώτα αποδεικτικά στοιχεία αυτής της ιστορίας, πάνε πίσω στο 2014 όταν μία μπλόγκερ από το Βέλγιο ονόματι Elise De Rijck συντόνισε μία συνάντηση για κρυφτό σε ένα τοπικό κατάστημά της, για να γιορτάσει τα τριακοστά της γενέθλια. Δημιούργησε μία ομάδα στο Facebook και κάλεσε τους φίλους της αλλά πολύ σύντομα χιλιάδες κόσμου προστέθηκαν στην ίδια ομάδα. Η ΙΚΕΑ στο Βέλγιο σκέφτηκε ότι ήταν μία πολύ καλή ιδέα και ενθάρρυνε το εν λόγω παιχνίδι παρέχοντας μάλιστα πλήρη υποστήριξη, βάζοντας επί πλέον προσωπικό και προσφέροντας ασφάλεια στη διοργάνωση. Από τις φωτογραφίες που ακόμα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, φαίνεται η επιτυχία της διοργάνωσης, με ανθρώπους να κρύβονται κάτω από καλάθια ή κρεβάτια μέσα στο κατάστημα.

Αλλά, για την ΙΚΕΑ η διοργάνωση αφορούσε εκείνη τη μία φορά. Η εταιρία σύντομα ήλθε σε επικοινωνία με παρόμοιες ομάδες στο Facebook, ζητώντας τη μη διοργάνωση νέων παιχνιδιών επικαλούμενη λόγους ασφαλείας καθώς τα καταστήματα είναι γεμάτα από βαριά έπιπλα και περονοφόρα. «Θέλαμε να κάνουμε το όνειρό της πραγματικότητα – και προφανώς το όνειρο χιλιάδων ανθρώπων – αλλά έγινε κατ’ εξαίρεση εκείνη τη μία φορά» είπε εκπρόσωπος της εταιρίας στο ABC News το 2014.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!