Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Ο ιδιοφυής 9χρονος από το Βέλγιο παράτησε το Πανεπιστήμιο – Τον σταμάτησαν οι γονείς του
[Lifo]: Ο ιδιοφυής 9χρονος από το Βέλγιο παράτησε το Πανεπιστήμιο – Τον σταμάτησαν οι γονείς του

[Lifo]: Ο ιδιοφυής 9χρονος από το Βέλγιο παράτησε το Πανεπιστήμιο – Τον σταμάτησαν οι γονείς του

Οι γονείς του Laurent Simons αποφάσισαν να σταματήσουν τις σπουδές του και εξηγούν τον λόγο

Ο 9χρονος από το Βέλγιο που ήθελε αυτό τον μήνα να πάρει πτυχίο από το πανεπιστήμιο, όπου πέρασε έχοντας ολοκληρώσει πέρυσι έξι έτη σπουδών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε μόλις ενάμιση χρόνο , τελικά τα παράτησε.

Οι γονείς του Laurent Simons ήθελαν ο γιος τους να αποφοιτήσει πριν τα γενέθλιά του στις 26 Δεκεμβρίου, ώστε να γίνει ο πρώτος απόφοιτος πανεπιστημίου με ηλικία κάτω των 10 ετών. Ωστόσο το Eindhoven University τούς είπε πως υπήρχαν ακόμη πάρα πολλές εξετάσεις που χρειαζόταν να δώσει μέχρι τότε οπότε οι γονείς του αρνήθηκαν την «προσφορά» αποφοίτησης στα μέσα του 2020 και τον πήραν από τις σπουδές του.

Ο ιδιοφυής Laurent υποτίθεται πως θα ολοκλήρωνε τις τριετείς σπουδές του ως ηλεκτρολόγος μηχανικός σε μόλις 10 μήνες οπότε να προλάβει την ημερομηνία των γενεθλίων του. Ο πατέρας του, Alexander Simons, είπε σε ολλανδικά μέσα ενημέρωσης πως το πανεπιστήμιο τον κατέκρινε που μιλούσε τόσο συχνά για τον γιο του στα κανάλια.

«Μας είπε πως με τόση προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης, πιέζουμε πάρα πολύ το παιδί και πως αν συνεχίσουμε, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις», είπε ο πατέρας στην εφημερίδα De Volkskrant.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!