Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Η Johnson & Johnson υποστηρίζει ότι σε νέες εξετάσεις δεν βρέθηκαν ίχνη αμίαντου στην παιδική πούδρα
[Lifo]: Η Johnson & Johnson υποστηρίζει ότι σε νέες εξετάσεις δεν βρέθηκαν ίχνη αμίαντου στην παιδική πούδρα

[Lifo]: Η Johnson & Johnson υποστηρίζει ότι σε νέες εξετάσεις δεν βρέθηκαν ίχνη αμίαντου στην παιδική πούδρα

Ότι δεν βρέθηκε αμίαντος στις νέες εξετάσεις που έκανε στην ίδια συσκευασία παιδικής πούδρας ανακοίνωσε η Johnson & Johnson

Ότι δεν βρέθηκαν ίχνη αμιάντου κατά τις εξετάσεις 15 δειγμάτων που ελήφθησαν από την ίδια συσκευασία παιδικής πούδρας, ανακοίνωσε η Johnson & Johnson.

Τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων συνιστούν τη νέα γραμμή άμυνας της J&J απέναντι στους ισχυρισμούς ότι τα προϊόντα της περιέχουν αμίαντο, μια γνωστή καρκινογόνα ουσία που έχει συνδεθεί με το θανατηφόρο μεσοθηλίωμα. Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία επισημαίνει ότι οι εξετάσεις που έγιναν από «τρίτα μέρη» επιβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει αμίαντος στην παιδική πούδρα και τονίζει ότι «υποστηρίζει την ασφάλεια του προϊόντος».

Στις αρχές του μήνα, η εταιρεία ανακάλεσε περίπου 33.000 συσκευασίες παιδικής πούδρας στις ΗΠΑ, επειδή βρέθηκαν ίχνη αμιάντου σε δείγματα που είχαν ληφθεί σε μία από αυτές, η οποία αγοράστηκε διαδικτυακά. Ήταν η πρώτη φορά που η J&J ανακαλεί το προϊόν αυτό και η πρώτη φορά που οι αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές εντόπισαν αμίαντο.

Στις ΗΠΑ η J&J είναι αντιμέτωπη με περισσότερες από 15.000 αγωγές από καταναλωτές που ισχυρίζονται ότι τα προϊόντα της τους προκάλεσαν καρκίνο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!