Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Hurriyet: Ειδοποιήσαμε το Σάββατο την Ελλάδα και την επόμενη ημέρα στείλαμε κομάντος να κατεβάσουν τη σημαία
[Lifo]: Hurriyet: Ειδοποιήσαμε το Σάββατο την Ελλάδα και την επόμενη ημέρα στείλαμε κομάντος να κατεβάσουν τη σημαία

[Lifo]: Hurriyet: Ειδοποιήσαμε το Σάββατο την Ελλάδα και την επόμενη ημέρα στείλαμε κομάντος να κατεβάσουν τη σημαία

Σε πρωτοσέλιδό της σήμερα η τουρκική εφημερίδα Hurriyet αναφέρεται στην επέμβαση των Τούρκων κομάντος για την αφαίρεση της ελληνικής σημαίας από την βραχονησίδα.

Η τουρκική εφημερίδα, αναφέρει ότι η Άγκυρα είχε ειδοποιήσει από το Σάββατο την Αθήνα σχετικά με την ελληνική σημαία που είχε υψωθεί στη βραχονησίδα (Μικρός Ανθρωποφάγος) και στη συνέχεια δόθηκε η εντολή στους Τούρκους κομάντος να την κατεβάσουν.

Σύμφωνα με τη Hurriyet, την Παρασκευή οι δυνάμεις της τουρκικής ακτοφυλακής διαπίστωσαν ότι είχε υψωθεί η ελληνική σημαία και ενημέρωσαν αμέσως την κυβέρνηση.

Στη συνέχεια, οι τουρκικές αρχές ενημέρωσαν το Σάββατο σε «κάθε βαθμίδα» τις ελληνικές αρχές και ζήτησαν να κατέβει η σημαία.

Την Κυριακή το βράδυ, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, αφού δεν είχε απομακρυνθεί η σημαία δόθηκε η εντολή στους άνδρες των υποβρυχίων καταστροφών του τουρκικού λιμενικού (SAT) να ξεκινήσουν την επιχείρηση να την να κατεβάσουν τη σημαία και να επιστρέψουν στην Τουρκία.

Σημειώνεται ότι η εφημερίδα αναφέρει ονομαστικά τη βραχονησίδα Μικρός Ανθρωποφάγος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!