Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Guardian: Το πρώτο κρούσμα κοροναϊού στο Λονδίνο πήγε στο νοσοκομείο με Uber
[Lifo]: Guardian: Το πρώτο κρούσμα κοροναϊού στο Λονδίνο πήγε στο νοσοκομείο με Uber

[Lifo]: Guardian: Το πρώτο κρούσμα κοροναϊού στο Λονδίνο πήγε στο νοσοκομείο με Uber

Με ταξί και όχι με ασθενοφόρο πήγε η ασθενής στο νοσοκομείο

Ο πρώτος άνθρωπος που διαγνώστηκε με τον νέο κοροναϊό στο Λονδίνο πήγε στο νοσοκομείο με ταξί Uber, σύμφωνα με τον Guardian, κάτι που προκαλεί ανησυχία για τον κίνδυνο μετάδοσης.

Δύο εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Lewisham στο νότιο Λονδίνο είναι τώρα σε απομόνωση, στο σπίτι τους, αφού ήρθαν σε επαφή με τη γυναίκα. Πρόκειται για Κινέζα, που είχε πρόσφατα επιστρέψει στο Λονδίνο από την Κίνα.

Το νοσοκομείο επιβεβαίωσε ότι η ασθενής δεν ακολούθησε τη συμβουλή του εθνικού συστήματος υγείας (NHS) και απλά παρουσιάστηκε μόνη της στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Παραβίασε τις οδηγίες

Η γυναίκα δεν πήγε εκεί με ασθενοφόρο, ούτε με το δικό της αυτοκίνητο και όταν έφτασε πήγε στην υποδοχή και ανέφερε τα συμπτώματά της. Αμφότερες οι κινήσεις αποτελούν παραβίαση των οδηγιών που έχουν δοθεί, προκειμένου να εμποδιστεί η εξάπλωση του νέου κοροναϊού .

Το γεγονός ότι μπήκε η ίδια περπατώντας στα επείγοντα, αντί να την υποδεχθούν γιατροί και νοσοκόμες με ειδικές στολές, στον χώρο των ασθενοφόρων, σημαίνει ότι μπορεί κάποιοι εργαζόμενοι να εκτέθηκαν στον κίνδυνο της μόλυνσης, επισημαίνει ο Guardian.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο, κανένας άλλος ασθενής δεν εκτέθηκε στον κίνδυνο μόλυνσης από τον τρόπο που έφτασε εκεί η συγκεκριμένη γυναίκα. Στη συνέχεια, την έστειλαν στο σπίτι της, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!