Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 10 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Lifo]: Google: Πώς να επαναφέρετε το κουμπί «View Image» στην αναζήτηση του Google Images
[Lifo]: Google: Πώς να επαναφέρετε το κουμπί «View Image» στην αναζήτηση του Google Images

[Lifo]: Google: Πώς να επαναφέρετε το κουμπί «View Image» στην αναζήτηση του Google Images

Πριν λίγες ημέρες η Google υπέγραψε μια συμφωνία με την Getty Images. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας η Google έπρεπε να τροποποιήσει την προβολή φωτογραφιών στο Google Images, έτσι ώστε οι χρήστες να μην έχουν πρόσβαση στους συνδέσμους των φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης του πρακτορείου.

Όπως αναφέραμε την προηγούμενη εβδομάδα η Google αφαίρεσε το κουμπί «Προβολή εικόνας» (View Image) από την μηχανή αναζήτησης του Google Images. Η αλλαγή αυτή σήκωσε ένα κύμα διαμαρτυριών στον κυβερνοχώρο αλλά με επίσημες δηλώσεις η Google ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κάνει πίσω στην απόφασή της. Έτσι, τόσο η προβολή μιας εικόνας υψηλής ανάλυσης όσο και η αποθήκευσή της έγιναν πιο χρονοβόρες για τους χρήστες.

Ευτυχώς, κάποιοι προγραμματιστές δούλεψαν άμεσα για να λυθεί το πρόβλημα.

Απλά, εγκαταστήστε αυτήν την επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησης (δυστυχώς, μόνο για τους Chrome και Opera browsers) και θα δείτε το κουμπί να επιστρέφει πίσω, εκεί όπου θα έπρεπε να είναι, την επόμενη φορά που θα κάνετε μια αναζήτηση φωτογραφίας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Startpage , μια ισχυρή και ανώνυμη μηχανή αναζήτησης που λειτουργεί μέσω της μηχανής του Google και η οποία είναι σε θέση να σας εμφανίζει τις ίδιες εικόνες όπως η Google μαζί με ένα εύχρηστο τρόπο να τις αποθηκεύετε – για το Startpage δεν απαιτείται καμία επέκταση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!