Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 3 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Lifo]: Η Google δίνει 1000 δολάρια σε όποιον χακάρει το Tinder, το Snapchat, το Dropbox και πολλές ακόμη εφαρμογές
[Lifo]: Η Google δίνει 1000 δολάρια σε όποιον χακάρει το Tinder, το Snapchat, το Dropbox και πολλές ακόμη εφαρμογές

[Lifo]: Η Google δίνει 1000 δολάρια σε όποιον χακάρει το Tinder, το Snapchat, το Dropbox και πολλές ακόμη εφαρμογές

Η Google, σε συνεργασία με την πλατφόρμα HackerOne, έχει ξεκινήσει το Πρόγραμμα Ανταμοιβής Ασφάλειας του Google Play, το οποίο υπόσχεται 1.000 δολάρια αμοιβή σε όποιον μπορεί να εντοπίσει τις ευπάθειες και τα κενά ασφαλείας στις συμμετέχουσες εφαρμογές του Google Play.

Δεκατρείς εφαρμογές, όπως το Tinder, το Duolingo, το Dropbox, το Snapchat και το Headspace συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ίδια η Google προσέφερε ανταμοιβή για λογαριασμό προγραμματιστών.

Εάν εντοπίσετε κάποιο θέμα ευπάθειας ασφαλείας σε μια από τις εφαρμογές που συμμετέχουν, μπορείτε να αναφέρετε την εν λόγω ευπάθεια στον προγραμματιστή και να συνεργαστείτε μαζί του για να το διορθώσετε. Όταν το πρόβλημα επιλυθεί, η ομάδα ασφαλείας Android θα σας ανταμείψει με 1.000 δολάρια, επιπλέον του ποσού της ανταμοιβής που θα λάβετε από τον προγραμματιστή της εφαρμογής.

Η Google θα συλλέγει δεδομένα σχετικά με τα τρωτά σημεία και θα τα μοιράζεται (ανώνυμα) με άλλους προγραμματιστές που ενδέχεται να εκτίθενται στα ίδια προβλήματα.

Οι 13 εφαρμογές που συμμετέχουν αυτήν την περίοδο επιλέχθηκαν με βάση τη δημοτικότητά τους στους χρήστες Android. Μετά από μια δοκιμαστική περίοδο με τη μικρή ομάδα, η Google θα ανοίξει το πρόγραμμα στην ευρύτερη κοινότητα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!