Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: «Γήπεδο Ζωής»: Η νέα πρωτοβουλία για τους νέους από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τον Παναγιώτη Γιαννάκη
[Lifo]: «Γήπεδο Ζωής»: Η νέα πρωτοβουλία για τους νέους από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τον Παναγιώτη Γιαννάκη

[Lifo]: «Γήπεδο Ζωής»: Η νέα πρωτοβουλία για τους νέους από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Μία νέα πρωτοβουλία για τους νέους από 6 έως 18 ετών παρουσίασαν το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ο Παναγιώτης Γιαννάκης

«Γήπεδο Ζωής» ονομάζεται η νέα πρωτοβουλία για τους νέους, από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχο ς (ΙΣΝ) και τον θρύλο του μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ειδικότερα, ένα νέο μη κερδοσκοπικό οργανισμό και μία πρωτοβουλία με σημείο εκκίνησης την παλιά γειτονιά του θρυλικού μπασκετμπολίστα στα δυτικά προάστια της Αττικής παρουσιάστηκε από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

«Το Γήπεδο Ζωής» γεννήθηκε μέσα από το κοινό όραμα του Παναγιώτη Γιαννάκη και του ΙΣΝ για συμβολή στην ενδυνάμωση των νέων, βοηθώντας τους να εξελιχθούν και να ανακαλύψουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους, συνδράμοντας εν τέλει στη βελτίωση της ζωής τους. Και όλα αυτά, μέσα από έναν νέο, καινοτόμο χώρο αναψυχής, εκπαίδευσης και πολιτισμού. Η δημιουργία του Γηπέδου Ζωής και η ανάπτυξη αυτής της πρωτοβουλίας είναι το αποτέλεσμα μίας σημαίνουσας ιδρυτικής δωρεάς από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Πρωταρχικός σκοπός του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Γήπεδο Ζωής» είναι η ενίσχυση μίας εξαιρετικά σημαντικής αλλά συχνά παραμελημένης ομάδας ανθρώπων, αυτής των νέων, μέσα από τη δημιουργία ενός καινοτόμου, φιλόξενου χώρου –τόσο φυσικού όσο και κοινωνικού- που θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη, εξέλιξη και θετική αλλαγή, προσφέροντας πληθώρα υποστηρικτικών προγραμμάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!