Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Γιατί τα Όσκαρ δεν συμπεριέλαβαν τον Λουκ Πέρι στο «in memoriam» βίντεο
[Lifo]: Γιατί τα Όσκαρ δεν συμπεριέλαβαν τον Λουκ Πέρι στο «in memoriam» βίντεο

[Lifo]: Γιατί τα Όσκαρ δεν συμπεριέλαβαν τον Λουκ Πέρι στο «in memoriam» βίντεο

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου εξέδωσε ανακοίνωση, όπου εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο σταρ του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», που πέθανε πέρσι στα 52 του, δεν ήταν στο βίντεο με τους εκλιπόντες του 2019.

Οι έντονες αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν στα social media για την κραυγαλέα απουσία του Λουκ Πέρι και άλλων εκλιπόντων από την καθιερωμένο ολιγόλεπτο «επιμνημόσυνο» τμήμα της τελετής των βραβείων Όσκαρ , υποχρέωσαν την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου να δικαιολογηθεί μέσω ανακοίνωσης.

Έντονες επικρίσεις και τόνους δυσαρέσκειας προκάλεσε φέτος η παράλειψη κάποιων εκλιπόντων από το «επιμνημόσυνο» τμήμα της τελετής των βραβείων Όσκαρ, με πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις αυτή του νεαρού πρώην σταρ του Disney Channel, Κάμερον Μπόις και κυρίως του ηθοποιού Λουκ Πέρι.

Οι αντιδράσεις υποχρέωσαν την Ακαδημία Κινηματογράφου να εκδώσει σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Κάθε χρόνο η Ακαδημία λαμβάνει εκατοντάδες αιτήσεις για να συμπεριληφθούν εκλιπόντες συνάδελφοι στην βιομηχανία του κινηματογράφου, στο τμήμα της τελετής των Όσκαρ με τίτλο “In Memoriam” (Εις μνήμην). Ακολούθως, ανατίθεται σε μια εκτελεστική επιτροπή που αποτελείται από εκπρόσωπους κάθε κλάδου της βιομηχανίας, να μελετήσει τη λίστα και να επιλέξει όσο περισσότερα πρόσωπα μπορούν να χωρέσουν στο τμήμα αυτό της τελετής, το οποίο λόγω της τηλεοπτικής μετάδοσης των βραβείων, υπόκειται σε αυστηρούς χρονικούς περιορισμούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!