Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Γεννήθηκε πρόωρα, κινδύνευσε να πεθάνει αλλά τον έσωσε η αγκαλιά του δίδυμου αδερφού του
[Lifo]: Γεννήθηκε πρόωρα, κινδύνευσε να πεθάνει αλλά τον έσωσε η αγκαλιά του δίδυμου αδερφού του

[Lifo]: Γεννήθηκε πρόωρα, κινδύνευσε να πεθάνει αλλά τον έσωσε η αγκαλιά του δίδυμου αδερφού του

Η μητέρα δυο πρόωρων διδύμων λέει πως η κατάσταση του ενός βελτιώθηκε όταν έβαλαν τον αδερφό του μέσα στην ίδια θερμοκοιτίδα

Ένα πολύ πρόωρο βρέφος, που οι γιατροί νόμιζαν πως θα πεθάνει, παρουσίασε δραματική βελτίωση όταν έβαλαν τον δίδυμο αδερφό του μέσα στην θερμοκοιτίδα του.

Η Hannah Zimunya πιστεύει πως ο γιος της Dylan έσωσε την ζωή του αδερφού του, Deiniol δίνοντάς του απλώς μια αγκαλιά όταν τα δίδυμα αδέρφια ενώθηκαν ξανά στο νοσοκομείο.

Τα αγόρια από το Ρέξαμ της Ουαλίας γεννήθηκαν 15 εβδομάδες νωρίτερα και διακομίστηκαν εσπευσμένα σε μια μονάδα νεογνών στο Μπόλτον, περίπου 96 χιλιόμετρα μακριά. Η υγεία του Dylan βελτιώθηκε και μεταφέρθηκε πίσω στο Ρέξαμ αλλά εκείνη του Deiniol επιδεινώθηκε.

Η 28χρονη μητέρα τους γέννησε πρόωρα τον Οκτώβριο του 2018 όταν ήταν 25 εβδομάδων έγκυος και παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο του Ρέξαμ για να καθυστερήσουν τον τοκετό, τα δίδυμα γεννήθηκαν δυο ημέρες αργότερα.

Ο Dylan ζύγιζε 900 γραμμάρια ενώ ο Deiniol γεννήθηκε ακόμη πιο λιποβαρής, ζυγίζοντας μόλις 700 γραμμάρια. Τα αγόρια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Μπόλτον, την πλησιέστερη μονάδα για πρόωρα νεογνά με δυο διαθέσιμες θερμοκοιτίδες και έβαλε τα μωρά σε αναπνευστική υποστήριξη.

Η Hannah, που έχει τρία ακόμη παιδιά με τον σύζυγό της Xavi, είπε: «Περιμέναμε πως τα αγόρια θα γεννηθούν νωρίς εφόσον ήταν δίδυμα, αλλά δεν νομίζω να περίμενε κανείς ή να είχε προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!