Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Γεννηματά: Σημίτης, Βενιζέλος και Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις για ΠτΔ – Έβαλαν πλάτη στα δύσκολα
[Lifo]: Γεννηματά: Σημίτης, Βενιζέλος και Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις για ΠτΔ – Έβαλαν πλάτη στα δύσκολα

[Lifo]: Γεννηματά: Σημίτης, Βενιζέλος και Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις για ΠτΔ – Έβαλαν πλάτη στα δύσκολα

Η Φώφη Γεννηματά υποστήριξε πως και οι τρεις πρώην πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ πληρούν τις προϋποθέσεις για ΠτΔ

Την εκτίμηση ότι οι τρεις πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σημίτης , Ευάγγελος Βενιζέλος και Γιώργος Παπανδρέου πληρούν τις τις προϋποθέσεις για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά .

Ερωτηθείσα για το εάν θα μπορούσε να είναι η ίδια η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Φώφη Γεννηματά απάντησε ότι είναι πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο υποστήριξε ότι ο νέος ΠτΔ θα πρέπει να προέρχεται από την προοδευτική παράταξη.

Συγκεκριμένα, η Φώφη Γεννηματά, απαντώντας σε ερώτηση για την ανάληψη της πρωθυπουργίας στη Φινλανδία από μία νέα γυναίκα, την οποία η κ. Γεννηματά χαιρέτησε θερμά, και έδωσε αφορμή για σχόλια σχετικά με το αν θα μπορούσε η ίδια να είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, δήλωσε: «Είμαι πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ. Έχω όμως πει πολλές φορές ότι υπάρχει η ανάγκη συναίνεσης στο πρόσωπο του ΠτΔ και γι’ αυτό πρέπει να προέρχεται από την προοδευτική παράταξη. Και οι τρεις πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σημίτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις γι’ αυτή την θέση, γιατί έβαλαν πλάτη στα δύσκολα για τη χώρα».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!