Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Γεννηματά: «Το δίλημμα είναι ισχυρό ΚΙΝΑΛ ή νέες περιπέτειες»
[Lifo]: Γεννηματά: «Το δίλημμα είναι ισχυρό ΚΙΝΑΛ ή νέες περιπέτειες»

[Lifo]: Γεννηματά: «Το δίλημμα είναι ισχυρό ΚΙΝΑΛ ή νέες περιπέτειες»

H Φώφη Γεννηματά εμφανίστηκε αισιόδοξη για τις εκλογικές προοπτικές του ΚΙΝΑΛ απόψε σε ομιλία της στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

«Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι η χρήσιμη και κρίσιμη ψήφος» είπε η πρόεδρος του KINAΛ, Φώφη Γεννηματά , σε ομιλία της, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

«H Θεσσαλονίκη στέλνει το μήνυμα της νίκης. Η λογική επιστρέφει στη χώρα με την ψήφο των πολιτών, στις 7 Ιουλίου, στο ΚΙΝΑΛ. Το δίλημμα είναι καθαρό: Δεν είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης. Δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος. Το δίλημμα είναι ένα: Ισχυρό ΚΙΝΑΛ ή νέες περιπέτειες» σημείωσε.

Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «ισχυρό ΚΙΝΑΛ σημαίνει δυνατό αντίβαρο απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές και τον ανεύθυνο λαϊκισμό», υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί την «εγγύηση» απέναντι σε μια «ανεξέλεγκτη κυριαρχία της ΝΔ και απέναντι σε έναν ανεύθυνο ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν μας απασχολούν εμάς οι υπουργικές καρέκλες, δεν είναι αυτοσκοπός μας η εξουσία. Μας ενδιαφέρει η ελληνική κοινωνία» είπε η κ. Γεννηματά και επισήμανε ότι το ΚΙΝΑΛ είναι διαχρονικά απέναντι σε πολιτικές που έρχονται σε αντίθεση με τις θέσεις του.

«Ταυτόχρονα, ως υπεύθυνη αντιπολίτευση και όσο περνάει από το χέρι μας, θα αποτρέψουμε κάθε κίνδυνο αποσταθεροποίησης της χώρας, γιατί εμείς την εθνική συνεννόηση την εννοούμε στην πράξη για τα μεγάλα θέματα, τα εθνικά μας ζητήματα, την ολοκλήρωση της συνταγματικής αναθεώρησης, την αλλαγή του εκλογικού νόμου» εξήγησε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!