Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Ο γαλλικός οίκος Hermes θα εισαχθεί στο χρηματιστήριο του Παρισίου
[Lifo]: Ο γαλλικός οίκος Hermes θα εισαχθεί στο χρηματιστήριο του Παρισίου

[Lifo]: Ο γαλλικός οίκος Hermes θα εισαχθεί στο χρηματιστήριο του Παρισίου

Ο γαλλικός οίκος Hermes θα εισαχθεί στο χρηματιστήριο του Παρισιού στις 18 Ιουνίου, μετά τη σχετική απόφαση που έλαβε το επιστημονικό συμβούλιο των χρηματιστηριακών δεικτών.

Ο διάσημος οίκος μόδας, που ιδρύθηκε το 1837, θα αντικαταστήσει στο χρηματιστήριο του Παρισιού τον όμιλο LafargeHolcim – ένα άλλοτε μεγάλο όνομα της βιομηχανίας σκυροδέματος μετά τη συγχώνευση της γαλλικής τσιμεντοβιομηχανίας Lafarge με την ελβετική ανταγωνίστριά της Holcim το 2015.

Μια επισφράγιση των εξαιρετικών αποτελεσμάτων της οικογενειακής εταιρίας, η κερδοφορία της οποίας δεν σταματά να αυξάνεται την τελευταία δεκαετία (2008-2017), ο κύκλος εργασιών της υπερτριπλασιάστηκε και τα λειτουργικά έσοδα υπερτετραπλασιάστηκαν.

Μια αναμενόμενη επιβράβευση, δεδομένων των επιδόσεων του οίκου μόδας, χαιρετίζει χρηματοοικονομικός αναλυτής, σύμφωνα με τον οποίο ο οίκος που διοικείται την τελευταία πενταετία από τον Αξέλ Ντιμά, έκτη γενιά της δυναστείας Hermes, ήταν ένας «αναμενόμενος υποψήφιος».

Ο Hermes που έχει την έδρα του στην οδό Φομπούρ-Σεντ-Ονορέ στο Παρίσι και έγινε πασίγνωστος για τις σέλες και άλλα είδη ιππασίας που κατασκεύαζε πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει η τέταρτη εταιρία ειδών πολυτελείας του γαλλικού δείκτη Cac 40, μετά τους ομίλους LVMH, L’Oreal και Kering.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!