Σάββατο, 26 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Φοιτητές καταγγέλλουν καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών για αυταρχισμό και απαράδεκτη συμπεριφορά
[Lifo]: Φοιτητές καταγγέλλουν καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών για αυταρχισμό και απαράδεκτη συμπεριφορά

[Lifo]: Φοιτητές καταγγέλλουν καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών για αυταρχισμό και απαράδεκτη συμπεριφορά

Για απαράδεκτη συμπεριφορά από καθηγήτρια στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, κάνει λόγο η καταγγελία φοιτητών σε βάρος συγκεκριμένης Ακαδημαΐκού.

Την καταγγελία φέρνει στο φως το tempo24.gr, και σε αυτή οι φοιτητές κάνουν λόγο «για αντιδημοκρατικές, αυταρχικές και απόλυτες συμπεριφορές, αναφορικά με τον τρόπο και τις μεθόδους διδασκαλίας».

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, η Πανεπιστημιακός ακύρωσε χωρίς να δώσει εξηγήσεις, εργασία για τη σύνταξη ερωτηματολόγιων για τα social media που τους είχε ανατεθεί πριν δυο μήνες και η πλειοψηφία των φοιτητών είχε ετοιμάσει.

Της πρωτοφανούς ακαδημαΐκής διαδικασίας, όπως υποστηρίζουν οι φοιτητές, ακολούθησαν «απειλές» για απουσίες.

Συγκεκριμένα η Καθηγήτρια φέρεται να τους ενημέρωσε δια μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, πως δεν μπορούν να έχουν παραπάνω από μια απουσία στο μάθημα της, σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούν να δώσουν και εξετάσεις και η εργασία θα μετρήσει κατά 50%, όσον αφορά την βαθμολογία στο μάθημα της.

Την περασμένη Δευτέρα η Πανεπιστημιακός, όπως καταγγέλλεται για ακόμα μια φορά επέδειξε αδικαιολόγητη συμπεριφορά. Την ώρα που βρισκόταν στο αμφιθέατρο φέρεται να αποχώρησε, χωρίς να δώσει εξηγήσεις λέγοντας στους φοιτητές «παίρνετε όλοι απουσία».

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αγανάκτηση κάποιων φοιτητών, οι οποίοι της επιτέθηκαν φραστικά, μη αντέχοντας όπως υποστηρίζουν τον εμπαιγμό της εν λόγω Καθηγήτριας.

Λίγες ημέρες αργότερα οι φοιτητές ήρθαν αντιμέτωποι με νέα δεδομένα, καθώς μέσω ενός ακόμα email, η Πανεπιστημιακός φέρεται να τους ενημέρωνε πως η εργασία ακυρώνεται και η εξέταση τους θα βασιστεί αποκλειστικά και μόνο από το γραπτό τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!