Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Φυλακές Τρικάλων: Καταγγελία για ξυλοδαρμό σωφρονιστικού υπαλλήλου
[Lifo]: Φυλακές Τρικάλων: Καταγγελία για ξυλοδαρμό σωφρονιστικού υπαλλήλου

[Lifo]: Φυλακές Τρικάλων: Καταγγελία για ξυλοδαρμό σωφρονιστικού υπαλλήλου

Επίθεση από κρατούμενο δέχθηκε σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Τρικάλων σύμφωνα με τους εργαζόμενους στις φυλακές

Επίθεση από κρατούμενο δέχθηκε την Τρίτη ένας σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Τρικάλων σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι των φυλακών.

«Συνάδελφος σωφρονιστικός αφού αποσόβησε σύρραξη μεταξύ κρατουμένων, γρονθοκοπήθηκε από κρατούμενο γιατί δεν τον άφησε να ολοκληρώσει τον κύκλο βίας όπου ο ίδιος ξεκίνησε», αναφέρουν οι εργαζόμενοι προσθέτοντας ότι ο σωφρονιστικός υπάλληλος μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Τρικάλων για τις πρώτες βοήθειες.

Παράλληλα οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι έζησαν για ακόμα μία φορά το σκληρό πρόσωπο της ωμής βίας, η οποία είναι συνεχώς αυξανόμενη στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας και ειδικότερα στο κατάστημά των Τρικάλων, και έκαναν λόγο για «ιθύνοντες που κωφεύουν» παρά τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Την Τρίτη 26/06/2019 εμείς οι εργαζόμενοι της Κλειστής Φυλακής Τρικάλων βιώσαμε για ακόμα μία φορά το σκληρό πρόσωπο της ωμής βίας, η οποία είναι συνεχώς αυξανόμενη στα Σωφρονιστικά Καταστήματα της Χώρας και ειδικότερα στο Κατάστημά μας.

Συνάδελφος Σωφρονιστικός αφού αποσόβησε σύρραξη μεταξύ κρατουμένων, γρονθοκοπήθηκε από κρατούμενο γιατί δεν τον άφησε να ολοκληρώσει τον κύκλο βίας όπου ο ίδιος ξεκίνησε. Ευτυχώς ο συνάδελφος με γρήγορα αντανακλαστικά και με τη συνδρομή συναδέλφων μπόρεσε να προφυλαχθεί και να ακινητοποιηθεί ο κρατούμενος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!