Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
35 °C 14 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
33 °C 17 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Φεύγουν από τα μεγάλα αστικά κέντρα και οι τελευταίοι εκδρομείς- Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας
[Lifo]: Φεύγουν από τα μεγάλα αστικά κέντρα και οι τελευταίοι εκδρομείς- Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας

[Lifo]: Φεύγουν από τα μεγάλα αστικά κέντρα και οι τελευταίοι εκδρομείς- Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας

Αύξηση της κίνησης φέτος

Την Αθήνα και τα μεγάλα αστικά κέντρα εγκαταλείπει το τελευταίο κύμα των εκδρομέων ενόψει της γιορτής του Δεκαπενταύγουστου.

Αυξημένη ήταν η κίνηση φέτος κατά 15% σύμφωνα με το λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ υψηλότερα ποσοστά κατέγραψαν οι αφίξεις και οι αναχωρήσεις στα αεροδρόμια. 

Στα λιμάνια της Αττικής έχουν προστεθεί έκτακτα δρομολόγια, ενώ ήδη περίπου 25.000 επιβάτες επιβιβάστηκαν στα πλοία και 50.000 οδηγοί πέρασαν τα διόδια της Ελευσίνας. Και στα ΚΤΕΛ Κηφισού υπάρχουν έκτακτα δρομολόγια.

Ενδεικτικά, στη Θεσσαλονίκη η κυκλοφορία των οχημάτων έχει αρχίσει σταδιακά να αποκαθίσταται, καθώς ο μεγαλύτερος όγκος των εκδρομέων έχει ήδη αναχωρήσει. Το απόγευμα του Σαββάτου στα διόδια των Μαλγάρων επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών, λειτουργούσαν πέντε ταμεία στο ρεύμα της εξόδου προς Αθήνα, ενώ νωρίτερα είχαν επιτραπεί και ελεύθερες διελεύσεις οχημάτων, προκειμένου να μειωθούν οι ουρές και οι καθυστερήσεις.

Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα έχει εκπονήσει ειδικό σχεδιασμό και λαμβάνει αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!