Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 13 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Lifo]: Το Facebook βρήκε τον τέλειο τρόπο για να κάνει τους ενοχλητικούς φίλους σας να εξαφανίζονται
[Lifo]: Το Facebook βρήκε τον τέλειο τρόπο για να κάνει τους ενοχλητικούς φίλους σας να εξαφανίζονται

[Lifo]: Το Facebook βρήκε τον τέλειο τρόπο για να κάνει τους ενοχλητικούς φίλους σας να εξαφανίζονται

Μια νέα δυνατότητα έρχεται να προστεθεί στις επιλογές για το spam

Αν ψάχνετε τρόπο να απαλλάξετε το News Feed σας από το spam που κάνει ένας φίλος σας, αλλά δεν θέλετε να τον διαγράψετε, τότε ίσως σύντομα υπάρξει τρόπος να βελτιώσετε την κατάσταση.

Το Facebook ετοιμάζει μια λύση για εσάς. Δοκιμάζει ένα κουμπί «Snooze» το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να διακόπτουν προσωρινά προβολές από άτομα, σελίδες και ομάδες για χρονικές περιόδους 24 ωρών, εβδομάδων ή και 30 ημερών.

Το χαρακτηριστικό, το οποίο δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή σε ένα μικρό μόνο τμήμα χρηστών, θα εμφανίζεται στο επάνω δεξιό μενού των αναρτήσεων. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν “Κατάργηση παρακολούθησης ή Αναβολή”, ενώ μέχρι τώρα μπορούσαν να επιλέξουν μόνο “Κατάργηση παρακολούθησης”.

«Δοκιμάζουμε νέους τρόπους για να δώσουμε στους ανθρώπους τον έλεγχο των ειδήσεων τους και των δημοσιεύσεων ώστε να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τις ιστορίες που θεωρούν πιο ενδιαφέρουσες», δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook στο TechCrunch.

Το Facebook, για ακόμη μια φορά, σας προσφέρει έναν τρόπο να απαλλαγείτε από τους ενοχλητικούς φίλους, αλλά για λίγο. Το κουμπί που σας ρωτάει αν θέλετε να βλέπετε λιγότερα μηνύματα όπως αυτό είναι αρκετά ασαφές και η νέα λειτουργία θα κάνει πιο συγκεκριμένο τον περιορισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!