Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 13 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Lifo]: Facebook: Ωθεί περισσότερο προσωπικό περιεχόμενο με τη νέα λειτουργία «Λίστες»
[Lifo]: Facebook: Ωθεί περισσότερο προσωπικό περιεχόμενο με τη νέα λειτουργία «Λίστες»

[Lifo]: Facebook: Ωθεί περισσότερο προσωπικό περιεχόμενο με τη νέα λειτουργία «Λίστες»

To Facebook συνεχίζει τις προσπάθειές του να λύσει το πρόβλημα του υπερβολικά «άχρηστου» και μη προσωπικού περιεχομένου στο News Feed.

Ενώ όλοι φαίνεται να χτυπούν το γιγαντιαίο κοινωνικό δίκτυο από όλες τις πλευρές, εκείνο συσσωρεύει τις δυνάμεις του και έρχεται με νέες λειτουργίες, που το ίδιο πιστεύει ότι θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον των χρηστών του. Κάπως έτσι, το status update του Facebook θα αλλάξει σύντομα και αποκτήσει σύντομα μια νέα λειτουργία η οποία θα ονομάζεται «Λίστες» (Lists) και ξεκινάει να εφαρμόζεται σταδιακά από σήμερα.

Πρόκειται για την πρώτη σημαντική ενημέρωση στον τομέα των αναρτήσεων από την κυκλοφορία του έγχρωμου φόντου λίγο πριν από ένα χρόνο, μια λειτουργία που θα ενθαρρύνει τους χρήστες να μοιράζουν περισσότερες προσωπικές πληροφορίες. Το νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα, όπως ακούγεται, θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν λίστες με οτιδήποτε επιλέγουν –οι καλύτερες ειδήσεις της ημέρας, τα καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών, αγαπημένοι προορισμοί ή εστιατόρια μιας πόλης.

Οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους λίστες σε έγχρωμο φόντο, να τις διακοσμούν με emoji, αλλά θα μπορούν επίσης να αντιγράφουν λίστες άλλων και να μοιράζονται τις απόψεις τους σχετικά με αυτές.

Το νέο χαρακτηριστικό αυτό δεν είναι ακόμη ευρέως διαθέσιμο, καθώς η παγκόσμια ανάπτυξή του ξεκινάει αργά από σήμερα.

Η προσθήκη θα εμφανίζεται ως ένα μέρος του πλαισίου «What’s in your mind?» στην κατάσταση ενημέρωσης, ως μια άλλη επιλογή παράλληλα ανάμεσα στις γνωστές όπως οι Feeling/Activity και Photo/Video.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!