Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 5 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Lifo]: Το Facebook κάνει (πάλι) αλλαγές!
[Lifo]: Το Facebook κάνει (πάλι) αλλαγές!

[Lifo]: Το Facebook κάνει (πάλι) αλλαγές!

Την τελευταία δεκαετία το Facebook έχει μεταμορφωθεί από μια απλή ιστοσελίδα στη βιτρίνα μιας εταιρείας πολλών δισεκατομμυρίων. Λογικό είναι, λοιπόν, να μην κάθεται στ’ αυγά του.

Η ροή ειδήσεων στο Facebook είναι έτοιμη να αλλάξει και πάλι εμφάνιση, αφού η εταιρεία επέλεξε να αναβαθμίσει μια σειρά βασικών χαρακτηριστικών (τα οποία μπορεί να μην φέρνουν καμία ριζική αλλαγή εκτός των στρογγυλών εικονιδίων) για να δικαιολογήσει ίσως έτσι και την ύπαρξη του τομέα ανάπτυξης της.

Αν και παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι γιατί το Facebook αποφάσισε να κάνει τα εικονίδια των χρηστών στο News Feed να φαίνονται κυκλικά και όχι τετράγωνα, μια στιγμιαία αναλαμπή μας κάνει να ανατρέξουμε στο timeline του Ιnstagram, όπου οι χρήστες εδώ και χρόνια είναι μέσα σε στρογγυλά εικονίδια. Και στο Pinterest και στο Google και στο YouTube στρογγυλά είναι. Eπειδή όλοι γνωρίζουμε καλά μέσα μας, ότι η εφαρμογή του Facebook έχει περάσει από τόσες αλλαγές (και παρόλα αυτά βαρετό και αργό φαίνεται) ενώ το Ιnstagram και τα υπόλοιπα παραμένουν και γρήγορα και κομψά και γοητευτικά, ίσως τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξει κι αυτό. Βέβαια, κάπου εδώ να πούμε ότι στις αρχές του καλοκαιριού την ίδια αλλαγή έκανε και το Twitter, αλλάζοντας τα τετράγωνα εικονίδια σε στρογγυλά και οι μισοί χρήστες του έπεσαν να το φάνε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!