Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Lifo]: Facebook: Ετοιμαστείτε, έρχονται τα άθλια βίντεο ανασκόπησης της χρονιάς
[Lifo]: Facebook: Ετοιμαστείτε, έρχονται τα άθλια βίντεο ανασκόπησης της χρονιάς

[Lifo]: Facebook: Ετοιμαστείτε, έρχονται τα άθλια βίντεο ανασκόπησης της χρονιάς

Το Facebook μπορεί να αναφέρει ως θετικό ότι οι άνθρωποι ήρθαν πιο κοντά ο ένας με τον άλλο μέσω του δικτύου του, αλλά τα σημαντικότερα γεγονότα αποδεικνύουν ότι και το 2017 ήταν γεμάτο τραγικές στιγμές.

Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, τα ετήσια πακέτα και δωράκια είναι ο αγαπημένος τρόπος των κοινωνικών δικτύων να μας υπενθυμίζουν πόσο πολύ αγαπάμε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες τους. Δυστυχώς, τα βίντεο του Facebook με την «Ανασκόπηση της χρονιάς» (Year in Review) μοιάζουν σαν να είναι φτιαγμένα για να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Προετοιμαστείτε, λοιπόν, γιατί από σήμερα αυτές οι τεχνητές αναμνήσεις επιστρέφουν και για άλλη μια φορά είναι έτοιμες να φράξουν τις αρτηρίες του newsfeed.

Χθες, το Facebook αποκάλυψε τη δική του «Ετήσια Ανασκόπηση του 2017 », η οποία υπογραμμίζει τις μεγαλύτερες στιγμές ενός χρόνου που φτάνει στο τέλος του. Και το ωραίο είναι ότι οι περισσότερες από αυτές είναι άκρως καταθλιπτικές, επιβεβαιώνοντας αυτό που όλοι γνωρίζουμε ήδη: το 2017 ήταν απαίσιο. Γιατί μπορεί το Facebook να προσπαθεί να μεταμορφώσει όλο αυτό και να το πακετάρει στολισμένο για όλους «τονίζοντας τους κορυφαίους τρόπους που συναντήθηκαν οι άνθρωποι στο Facebook για να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον», αλλά, δυστυχώς, ο κατάλογος των γεγονότων καθιστά σαφές ότι το έτος ήταν απλά μια θλιβερή σειρά γεγονότων, το ένα απαίσιο νέο μετά το άλλο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!