Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Lifo]: To Facebook δίνει τις απαντήσεις που δεν έδωσε ο Ζούκερμπεργκ
[Lifo]: To Facebook δίνει τις απαντήσεις που δεν έδωσε ο Ζούκερμπεργκ

[Lifo]: To Facebook δίνει τις απαντήσεις που δεν έδωσε ο Ζούκερμπεργκ

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ πέρασε ένα μεγάλο μέρος της κατάθεσής του στο Κογκρέσο λέγοντας ότι οι χρήστες του Facebook έχουν τον έλεγχο των δεδομένων τους, αλλά δεν έδωσε καμία σαφή απάντηση για τα δεδομένα που συλλέγει το κοινωνικό δίκτυο από ανθρώπους που δεν έχουν καν λογαριασμούς στο κοινωνικό δίκτυο.

«Και άλλες εταιρείες ρουφούν τα δεδομένα σας», εξηγεί το Facebook σε ένα σημερινό λεπτομερές blog , στο οποίο περιγράφει αναλυτικά πώς το κοινωνικό δίκτυο συλλέγει πληροφορίες για εσάς από τον ιστό.

Ο Ντέιβιντ Μπέισερ, διευθυντής διαχείρισης προϊόντων του Facebook, έγραψε: «Το Twitter, το Pinterest και το LinkedIn έχουν όλα παρόμοια κουμπιά «Like» και «Share» για να βοηθήσουν τα άτομα να μοιράζονται τα αγαπημένα τους πράγματα στις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν. Η Google διαθέτει το δημοφιλές Analytics. Και η Amazon, η Google και το Twitter προσφέρουν όλες χαρακτηριστικά σύνδεσης. Αυτές οι εταιρείες – και πολλές άλλες – προσφέρουν επίσης διαφημιστικές υπηρεσίες. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι ιστότοποι και εφαρμογές στέλνουν τις ίδιες πληροφορίες σε πολλές επιχειρήσεις κάθε φορά που τις επισκέπτεστε».

Περιγράφοντας πώς το Facebook διαχειρίζεται τα cookies, την IP διεύθυνση και άλλες πληροφορίες από το πρόγραμμα περιήγησης για χρήστες από άλλους ιστότοπους, σημειώνει «’Οταν βλέπετε ένα βίντεο του YouTube σε έναν ιστότοπο που δεν είναι το YouTube, τότε ο ιστότοπος ενημερώνει το πρόγραμμα περιήγησής σας για να ζητήσει το βίντεο από το YouTube.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!