Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακίνησε περισσότερα από 150.000 πακέτα με λαθραία τσιγάρα στην Αττική
[Lifo]: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακίνησε περισσότερα από 150.000 πακέτα με λαθραία τσιγάρα στην Αττική

[Lifo]: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακίνησε περισσότερα από 150.000 πακέτα με λαθραία τσιγάρα στην Αττική

Συνελήφθησαν τρία άτομα , οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους πάνω από 20.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εξαρθρώθηκε από την αστυνομία. Η αστυνομία εκτιμά ότι η οργάνωση διακίνησε κατά το τελευταίο τρίμηνο περισσότερα από 150.000 πακέτα με λαθραία τσιγάρα, με τους διαφυγόντες δασμούς να υπερβαίνουν το ποσό των 500.000 ευρώ.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν στη Γλυφάδα και στον Άγιο Δημήτριο, τρεις Έλληνες, ηλικίας 34, 35 και 62 ετών. Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής συγκρότησε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό και εξάρθρωση της οργάνωσης.

Ο 35χρονος εντοπίστηκε σε υπαίθριο χώρο, κοντά στη λαϊκή αγορά της Γλυφάδας, να κατέχει με σκοπό την πώληση εντός του αυτοκινήτου του, μεγάλη ποσότητα πακέτων λαθραίων τσιγάρων και συνελήφθη.

Παράλληλα, άλλο κλιμάκιο αστυνομικών εντόπισε τον 34χρονο στον ‘Άγιο Δημήτριο να βγαίνει από σπίτι και να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο, στο οποίο βρέθηκε επίσης μεγάλη ποσότητα πακέτων λαθραίων τσιγάρων. Ο 34χρονος προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Κατά τη διαδικασία ελέγχου του 34χρονου, εντοπίστηκε και ο 62χρονος ενώ επιχειρούσε να απομακρυνθεί από την ίδια οικία, επιβιβαζόμενος σε αυτοκίνητο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!