Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Ευρωεκλογές 2019 Singular Logic: Πότε θα έχουμε την πρώτη ασφαλή εκτίμηση για αποτελέσματα
[Lifo]: Ευρωεκλογές 2019 Singular Logic: Πότε θα έχουμε την πρώτη ασφαλή εκτίμηση για αποτελέσματα

[Lifo]: Ευρωεκλογές 2019 Singular Logic: Πότε θα έχουμε την πρώτη ασφαλή εκτίμηση για αποτελέσματα

Οι κάλπες σε όλη την Ελλάδα ανοίγουν στις 7 το πρωί και κλείνουν στις 19:00 και αμέσως μετά αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το exit poll

Σε λίγες ώρες ξεκινά η μεγάλη εκλογική διαδικασία στη χώρα καθώς την Κυριακή 26 Μαϊου 2019 θα γίνουν ταυτόχρονα οι Ευρωεκλογές 2019 και οι περιφερειακές και οι δημοτικές εκλογές (πρώτος γύρος).

Οι κάλπες σε όλη την Ελλάδα ανοίγουν στις 7 το πρωί και κλείνουν στις 19:00 και αμέσως μετά αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το exit poll από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και λίγο αργότερα η εκτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών 2019 μέσω του υπουργείου Εσωτερικών.

Περίπου στις 9 με 10 το βράδυ αναμένεται να υπάρχει το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα είπε σήμερα ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Singular Logic Γιάννης Θεοδωρόπουλος. Η ασφαλής εκτίμηση ισχύει για τις ευρωεκλογές αλλά και για τις 13 περιφέρειες και τους 6 μεγάλους δήμους: Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιώς, Πατρέων, Λάρισας και Ηρακλείου Κρήτης. Η ροή θα ξεκινήσει άμεσα με το κλείσιμο της κάλπης τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος.

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλωστε χθες στο υπουργείο Εσωτερικών η γενική δοκιμή για τη λήψη και τη μετάδοση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου 2019. Κατά τη διάρκεια της γενικής δοκιμής πραγματοποιήθηκε αποστολή εικονικών αποτελεσμάτων, συλλογή τους από τους υπαλλήλους του υπουργείου και καταχώρισή τους στα πληροφορικά συστήματα της SingularLogic.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!