Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Ευρωεκλογές 2019: Εκπτώσεις σε τρένα και ΚΤΕΛ για τους ψηφοφόρους
[Lifo]: Ευρωεκλογές 2019: Εκπτώσεις σε τρένα και ΚΤΕΛ για τους ψηφοφόρους

[Lifo]: Ευρωεκλογές 2019: Εκπτώσεις σε τρένα και ΚΤΕΛ για τους ψηφοφόρους

Οι ψηφοφόροι που θα μετακινηθούν με τρένα και ΚΤΕΛ για να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές θα δικαιούνται έκπτωση στα εισιτήρια

Μειωμένες τιμές στα εισιτήρια σε τρένα και ΚΤΕΛ θα πληρώσουν όσοι ψηφοφόροι μετακινηθούν με αυτά για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα μακριά από τον τόπο κατοικίας τους.

Συγκεκριμένα, έκπτωση κατά 30% στις τιμές εισιτηρίων προσφέρει στους επιβάτες η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να διευκολυνθούν να ταξιδέψουν για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Η έκπτωση αφορά στα εισιτήρια για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής, από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος, και χορηγείται με την επίδειξη της ταυτότητας και βεβαίωση του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος από την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών.

Επίσης, έκπτωση 30% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων θα χορηγείται και στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής, καθώς και σε εφόρους και δικαστικούς αντιπροσώπους, για τη μετακίνησή τους από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους, με επίδειξη της σχετικής απόφασης διορισμού.

Η έκπτωση 30% θα χορηγείται μόνο για την αγορά εισιτηρίων από φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δηλαδή δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω Internet, και θα ισχύσει και στην περίπτωση επαναληπτικών δημοτικών εκλογών για ταξίδια που πραγματοποιούνται έως και 4 Ιουνίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!