Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε και ο δικηγόρος Γ.Αντωνόπουλος μετά τον Φλώρο
[Lifo]: Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε και ο δικηγόρος Γ.Αντωνόπουλος μετά τον Φλώρο

[Lifo]: Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε και ο δικηγόρος Γ.Αντωνόπουλος μετά τον Φλώρο

Aίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος, που αρχικά είχε τεθεί υπό κράτηση με αφορμή το σκάνδαλο της Energa, και πλέον ερευνάται και για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών»

Aίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος, που είχε μπει στο «μικροσκόπιο» των αρχών με αφορμή το σκάνδαλο της Energa και την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, και πλέον κρατείται για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών ».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», στο υπόμνημά του που αριθμεί 50 σελίδες, ο δικηγόρος προβαίνει σε αποκαλύψεις που τέθηκαν ήδη υπόψιν του ειδικού ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας Ευτύχη Νικόπουλου. Το αίτημα αποφυλάκισης ακολουθεί την έγκριση αντίστοιχου αιτήματος που είχε υποβάλει ο Αριστείδης Φλώρος , από το Πενταμελές Εφετείο. Το Εφετείο έκανε δεκτό το αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής του Αριστείδη Φλώρου, παρά την αντίθετη πρόταση της εισαγγελέως. Ο Φλώρος είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση σε βάρος του Δημοσίου ενώ πέρυσι είχε βγει για μικρό χρονικό διάστημα από τις φυλακές, κάνοντας χρήση πιστοποιητικών αναπηρίας που εκ των υστέρων αποδείχτηκαν πλαστά.

Ο ανακριτής Νικόπουλος έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης με τους σεσημασμένους κακοποιούς της λεγόμενης «μαφίας των φυλακών» και την ενδεχόμενη εμπλοκή των δικηγόρων σε έκνομες ενέργειες. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, ο Γ. Αντωνόπουλος παρέδωσε στον εφέτη το απολογητικό του υπόμνημα, ενώ προ ημερών είχε δώσει και συμπληρωματική ομολογία στις φυλακές Κορίνθου, τις οποίες επισκέφτηκε για τον λόγο αυτό ο κ. Νικόπουλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!