Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας δήλωσε πως στηρίζει τη θέση της Εκκλησίας στο θέμα της Παιδείας
[Lifo]: Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας δήλωσε πως στηρίζει τη θέση της Εκκλησίας στο θέμα της Παιδείας

[Lifo]: Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας δήλωσε πως στηρίζει τη θέση της Εκκλησίας στο θέμα της Παιδείας

Επισήμανε ότι στηρίζει την Ορθοδοξία και τις αποφάσεις του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας συντάσσεται με τη θέση της Εκκλησίας στο θέμα της Παιδείας και στηρίζει την Ορθοδοξία, καθώς «η Ορθοδοξία κράτησε το Έθνος όρθιο τις δύσκολες στιγμές», τόνισε σήμερα ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας, κ. Αρμόδιος Δρίκος, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, όπου μάλιστα επισήμανε ότι στηρίζει τις αποφάσεις του αρχιεπισκόπου.

«Η Εκκλησία χαίρεται να έχει νέους από όλους τους χώρους που εμπνέονται από την αλήθεια του Χριστού και κάνουν έργο. Σήμερα, στην εποχή μας αυτό είναι πολύ χρήσιμο», σημείωσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και τους κάλεσε σε μια καλή συνεργασία για το κοινό καλό.

Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας (ΕΣΥΝ) ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1998, ύστερα από μεγάλη και μακρόχρονη προσπάθεια των νεολαιών των πολιτικών κομμάτων και των κοινωνικών οργανώσεων νέων της χώρας μας και απέκτησε αιρετή διοίκηση τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Είναι ανεξάρτητη, μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική ομοσπονδία οργανώσεων νέων. Αποτελεί τον επίσημο εκπρόσωπο της ελληνικής νεολαίας στο εξωτερικό και τον συνομιλητή της κυβέρνησης στο εσωτερικό επίπεδο. Είναι η επίσημη εθνική δομή νεολαίας της χώρας μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!