Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Έρευνα από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας για την έκρηξη στο κατάστημα στην πλ. Βικτωρίας
[Lifo]: Έρευνα από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας για την έκρηξη στο κατάστημα στην πλ. Βικτωρίας

[Lifo]: Έρευνα από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας για την έκρηξη στο κατάστημα στην πλ. Βικτωρίας

Κλιμάκιο Επιθεωρητών Εργασίας βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο, σημειώνει το υπουργείο Εργασίας

Ανακοίνωση για την έκρηξη στο κατάστημα εστίασης στην πλατεία Βικτωρίας εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επισημαίνοντας ότι το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας «θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα περιθώρια για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης». 

Το υπουργείο, στην ανακοίνωσή του, εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους της εργαζόμενης που έχασε τη ζωή της κατά την έκρηξη και εύχεται ταχεία και πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, κλιμάκιο Επιθεωρητών Εργασίας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στον τόπο του δυστυχήματος και προέβη στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια, αλλά και να αποδοθούν ευθύνες, όπου διαπιστωθούν παραβάσεις στην τήρηση των μέτρων υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.

«Το Σ.ΕΠ.Ε., ανταποκρινόμενο στο ρόλο του ως εγγυητής της εργατικής νομοθεσίας, θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα περιθώρια για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση των ευθυνών, όπου αυτές αναλογούν», διευκρινίζει το υπουργείο Εργασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!