Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας – Πήρε δώρο φόρμα πιλότου με το όνομά του
[Lifo]: Επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας – Πήρε δώρο φόρμα πιλότου με το όνομά του

[Lifo]: Επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας – Πήρε δώρο φόρμα πιλότου με το όνομά του

Φόρμα πιλότου μαχητικού με το όνομά του πήρε δώρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την σημερινή του επίσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Επίσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης .

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο υπουργείο συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, και τον υφυπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα. Εκεί έγινε δεκτός από την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου και ενημερώθηκε για όλα τα θέματα του υπουργείου, στην αίθουσα Ιωάννης Καποδίστριας, όπου συνεδρίαζε στο παρελθόν το ΚΥΣΕΑ.

Κατά την επίσκεψή του ο πρωθυπουργός εξήρε το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και το υψηλό ηθικό του στρατεύματος. «Με μεγάλη ικανοποίησή διαπίστωσα για άλλη μια φορά την απόλυτη επιχειρησιακή ετοιμότητα, το αξιόμαχο αλλά και το εξαιρετικά υψηλό ηθικό των ενόπλων δυνάμεων. Παρά τα μεγάλα προβλήματα και τις συνέπειες μιας δεκαετούς κρίσης, η οποία είχε οικονομίες επιπτώσεις και στους προϋπολογισμούς των ενόπλων δυνάμεων, αυτό το οποίο σε καμία περίπτωση δεν έχει καμφθεί, αυτό το οποίο δεν έχει θιγεί είναι το ηθικό του στρατεύματος» τόνισε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου να προχωρήσει στην ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας, με στόχο την επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων και παράλληλα την αξιοποίηση των αμυντικών προγραμμάτων ως πυλώνων ανάπτυξης και δημιουργίας θέσεων εργασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!