Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Επιδρομή από κατσαρίδες – Στη Λάρισα καταγγέλλουν σοβαρό πρόβλημα
[Lifo]: Επιδρομή από κατσαρίδες – Στη Λάρισα καταγγέλλουν σοβαρό πρόβλημα

[Lifo]: Επιδρομή από κατσαρίδες – Στη Λάρισα καταγγέλλουν σοβαρό πρόβλημα

Καταγγελίες κατοίκων της Λάρισας για το θέμα με τις κατσαρίδες στην περιοχή

Αν φοβάστε και απεχθάνεστε τις κατσαρίδες , η Λάρισα ίσως να μην είναι πολύ ιδανική αυτή την περίοδο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες κατοίκων υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με αυξημένους πληθυσμούς κατσαρίδων το τελευταίο διάστημα μεγάλο μέρος της Λάρισας. Το onlarissa αναφέρει πως οι πολίτες να διαμαρτύρονται για το φαινόμενο. Σύμφωνα με καταγγελίες, η κατάσταση σε αρκετές πολυκατοικίες έχει γίνει αφόρητη, με τα συνεργεία απεντόμωσης να είναι ανάρπαστα τις τελευταίες ημέρες.

Μιλώντας στο onlarissa.gr ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Λάρισας κ. Θεόδωρος Καφφές, τόνισε ότι «εμείς ψεκάζουμε επιλεκτικά σε κάποια σημεία και στα φρεάτια. Όμως δε μπορούμε να φαρμακώσουμε όλο περιβάλλον. Αν δηλαδή ρίξουμε φάρμακο σε όλη την πόλη θα ρυπάνουμε αντί να κάνουμε καλό. Περιμένουμε τους πολίτες να μας ενημερώσουν και επεμβαίνουμε. Πρέπει όμως να γίνονται ψεκασμοί και στα σπίτια όπου υπάρχει το πρόβλημα».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ

Για το θέμα ήδη έχει εκδώσει ανακοίνωση η ΔΕΥΑΛ, δίνοντας σχετικές οδηγίες για τους πολίτες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Για την καταπολέμηση παντός είδους ανεπιθύμητων εντόμων(κατσαρίδες κ.λπ.) στην πόλη της Λάρισας, η ΔΕΥΑΛ με εξωτερικό εξειδικευμένο συνεργείο πραγματοποιεί προληπτικές εφαρμογές στα ιδιόκτητα φρεάτια ακαθάρτων, στις πλατείες και σε σημεία με ιδιαίτερη ιδιομορφία στην πόλη, καθώς και κατασταλτικές εφαρμογές στα υπόλοιπα ιδιόκτητα φρεάτια ακαθάρτων όπου απαιτείται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!