Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Ένωση Σκηνοθετών Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου: Αδικαιολόγητη η σύλληψη του Δημήτρη Ινδαρέ
[Lifo]: Ένωση Σκηνοθετών Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου: Αδικαιολόγητη η σύλληψη του Δημήτρη Ινδαρέ

[Lifo]: Ένωση Σκηνοθετών Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου: Αδικαιολόγητη η σύλληψη του Δημήτρη Ινδαρέ

Η Ένωση Σκηνοθετών Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου (ΕΣΠΕΚ) στηρίζει τον σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ κάνοντας λόγο για αδικαιολόγητη και βίαιη σύλληψη

Μεγάλο είναι το κύμα συμπαράστασης τόσο από την Ένωση Σκηνοθετών Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου (ΕΣΠΕΚ), όσο και από ηθοποιούς προς τον γνωστό σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, μετά τη σύλληψή του σε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο Κουκάκι .

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, η αστυνομία διεξήγαγε τριπλή επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων στο Κουκάκι, συλλαμβάνοντας συνολικά εννέα άτομα. Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί χτύπησαν στο σπίτι της οικογένειας του σκηνοθέτη, θέλοντας να περάσουν από το σπίτι σε διπλανό ακίνητο. Η οικογένεια όμως ζήτησε εισαγγελική εντολή για να δώσει την άδεια στους αστυνομικούς. Πρωταγωνιστής του περιστατικού ήταν ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές και οι δύο γιοι του, στους οποίους καταγγέλλεται ότι ασκήθηκε βία από τους αξιωματικούς της αστυνομίας.

H Ένωση Σκηνοθετών Παραγωγών του Ελληνικού Κινηματογράφου σχολιάζοντας τα γεγονότα αναφέρει στο Facebook: «Παρακολουθούμε σοκαρισμένοι την αδικαιολόγητη και βίαιη σύλληψη του εξαιρετικού συναδέλφου μας και μέλους της ΕΣΠΕΚ Δημήτρη Ινδαρέ και της οικογένειας του. Θα επικοινωνήσουμε για τις όποιες εξελίξεις, προσμένοντας επίσημες ανακοινώσεις και εξηγήσεις», την ίδια ώρα που η ΕΛ.ΑΣ υποστηρίζει ότι «όλα έγιναν νόμιμα».

Παράλληλα, αρκετοί συνάδελφοι ή άτομα από τον επαγγελματικό του χώρο εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στον Δημήτρη Ινδαρέ μέσω των social media.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!