Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Η Ένωση Εφοπλιστών ανακαινίζει τα νοσοκομεία της Αττικής – Μνημόνιο χορηγίας με το υπουργείο Υγείας
[Lifo]: Η Ένωση Εφοπλιστών ανακαινίζει τα νοσοκομεία της Αττικής – Μνημόνιο χορηγίας με το υπουργείο Υγείας

[Lifo]: Η Ένωση Εφοπλιστών ανακαινίζει τα νοσοκομεία της Αττικής – Μνημόνιο χορηγίας με το υπουργείο Υγείας

Θα καλύψει όλα τα έξοδα για την ανακαίνιση των χώρων υγιεινής των δημόσιων νοσοκομείων της Αττικής και την αγορά κλινοσκεπασμάτων για το σύνολο των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας

Με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών συναντήθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την υπογραφή μνημονίου χορηγίας με το υπουργείο Υγείας.

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών θα καλύψει όλα τα έξοδα για την ανακαίνιση των χώρων υγιεινής των δημόσιων νοσοκομείων της 1ης και της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής και την αγορά κλινοσκεπασμάτων για το σύνολο των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας.

O υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας σημείωσε ότι θα ανακατασκευαστούν και θα ανακαινιστούν πλήρως όλοι οι χώροι υγιεινής των νοσοκομείων όλης της Αττικής, μετά από την σχετική παρέμβαση η οποία θα ξεκινήσει το πολύ σε 3 μήνες.

Ανακαίνιση και κατασκευή των χώρων υγιεινής των νοσοκομείων στην Αττική

Η συμφωνία προβλέπει την πλήρη ανακαίνιση και κατασκευή των χώρων υγιεινής (τουαλέτες) στους θαλάμους νοσηλείας και στους κοινόχρηστους χώρους, όλων των δημόσιων νοσοκομείων για την 1η και την 2η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής και πιο συγκεκριμένα την πλήρη ανακαίνιση 2.761 χώρων Υγιεινής αλλά και την κατασκευή 96 νέων χώρων Υγιεινής.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο έργο θα ολοκληρωθεί βάσει χρονοδιαγράμματος το οποίο υπολογίζεται σε έξι μήνες από την έναρξη υλοποίησης, για την οποία απαιτούνται τρεις μήνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!