Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Αιμομίκτες παιδοκτόνοι: Ετεροθαλή αδέλφια απέκτησαν 6 παιδιά και σκότωσαν τα δύο
[Lifo]: Αιμομίκτες παιδοκτόνοι: Ετεροθαλή αδέλφια απέκτησαν 6 παιδιά και σκότωσαν τα δύο

[Lifo]: Αιμομίκτες παιδοκτόνοι: Ετεροθαλή αδέλφια απέκτησαν 6 παιδιά και σκότωσαν τα δύο

Δυο ετεροθαλή αδέλφια απέκτησαν έξι παιδιά και σκότωσαν τα δυο

Δυο ετεροθαλή αδέλφια προχώρησαν σε αιμομικτική σχέση, απέκτησαν έξι παιδιά και σκότωσαν τα δυο από αυτά με την υπόθεση να λαμβάνει σήμερα σοκαριστικές διαστάσεις κατά την καταδίκη τους στη Βρετανία .

Η 35χρονη Σάρα Μπάρας και ο 39χρονος Μπράντον Μάτσιν από το Σέφιλντ καταδικάστηκαν σε ποινή ισόβιας κάθειρξης, που σημαίνει ότι θα περάσουν τουλάχιστον 35 χρόνια στη φυλακή για τα εγκλήματά τους. Όπως αποδείχθηκε από τα στοιχεία που κατατέθηκαν στο δικαστήριο, οι δράστες σκόπευαν να δολοφονήσουν όλα τα παιδιά τους.

Ο Τρίσταν και ο Μπλέικ, ηλικίας 13 και 14 ετών αντίστοιχα, στραγγαλίστηκαν από το ζευγάρι σε ακίνητο στην περιοχή Σάιργκριν, του Σέφιλντ, στις 24 Μαΐου. Αρχικά έδωσαν στα παιδιά φάρμακα παρά τη θέλησή τους, αλλά όταν αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να τα σκοτώσουν, αποφάσισαν να αναζητήσουν online άλλους τρόπους για να τα δολοφονήσουν.

«Εγώ τους έδωσα ζωή και εγώ μπορώ να την αφαιρέσω», φέρεται να είναι η κυνική ομολογία της μητέρας, όπως μεταδίδει ο Guardian. Αφορμή για το διπλό φονικό των γονιών στάθηκε το γεγονός πως πίστευαν ότι θα έχαναν την κηδεμονία των παιδιών τους. Το ζευγάρι προσπάθησε επίσης να σκοτώσει ένα από τα μικρότερα παιδιά, επιχειρώντας να το πνίξει στο μπάνιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!