Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Lifo]: Η ελληνική ομάδα εκτός πανευρωπαϊκου πρωταθλήματος επειδή δεν βρήκαν εισιτήρια (update)
[Lifo]: Η ελληνική ομάδα εκτός πανευρωπαϊκου πρωταθλήματος επειδή δεν βρήκαν εισιτήρια (update)

[Lifo]: Η ελληνική ομάδα εκτός πανευρωπαϊκου πρωταθλήματος επειδή δεν βρήκαν εισιτήρια (update)

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε πως η ελληνική αποστολή δεν θα πάρει μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στη Λευκορωσία

Εκτός του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου κινδύνεψε να βρεθεί η Ελλάδα καθώς δεν έγινε εφικτό να εκδοθούν εισιτήρια για την αποστολή ώστε οι αθλητές να ταξιδέψουν στη Λευκορωσία.

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, ο ΣΕΓΑΣ ανέφερε ότι παρά τον διαγωνισμό που ξεκίνησε πριν δύο μήνες δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τα εισιτήρια, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη του για την αδυναμία υλοποίησης της αποστολής ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους αθλητές και τους προπονητές.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ και ενώ η είδηση είχε προκαλέσει αντιδράσεις υπήρξε παρέμβαση>>>Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος η εθνική ομάδα στο Μινσκ

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ με ιδιαίτερη λύπη ανακοινώνει πως για τεχνικούς λόγους (αδυναμία εξεύρεσης εισιτηρίων) αποσύρει τη συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ. Από τις 18 Απριλίου, οπότε και η ομοσπονδία ενημερώθηκε από την ΕΟΕ πως πρέπει να προχωρήσει η ίδια στην έκδοση των εισιτηρίων καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μεταβεί η αποστολή στο Μινσκ», αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ.

«Ο σχετικός διαγωνισμός για αεροπορικά εισιτήρια που προκηρύχθηκε άμεσα ήταν άγονος και οι απευθείας διαπραγματεύσεις, που ακολούθησαν με εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία, ακόμη και για μετάβαση μέσω τρίτης χώρας, δεν απέδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ομοσπονδία εκφράζει τη λύπη της για την αδυναμία υλοποίησης της αποστολής και ζητά συγνώμη από αθλητές και προπονητές», καταλήγει η ανακοίνωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!