Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Εκλογές 2019: Επίθεση από χρυσαυγίτες έξω από το 3ο Λύκειο Πειραιά καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ
[Lifo]: Εκλογές 2019: Επίθεση από χρυσαυγίτες έξω από το 3ο Λύκειο Πειραιά καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

[Lifo]: Εκλογές 2019: Επίθεση από χρυσαυγίτες έξω από το 3ο Λύκειο Πειραιά καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Επίθεση χρυσαυγιτών καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ανακοίνωσή της

Επίθεση χρυσαυγιτών έξω από το 3ο Λύκειο Πειραιά την Κυριακή των εκλογών καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «H ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την επίθεση των τραμπούκων της Χρυσής Αυγής στα μέλη και τους φίλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που στήριζαν την παρέμβαση του περιφερειακού σχήματος της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική έξω από το 3ο Λύκειο στον Πειραιά.

Η επίθεση δεν ήταν τυχαία, καθώς το πρωί οι χρυσαυγίτες που βρέθηκαν στο σχολείο είχαν “σταμπάρει” τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έφυγαν και επέστρεψαν με συγκροτημένο Τάγμα Εφόδου 15 ατόμων για να επιτεθούν. Προσπάθησαν να επιτεθούν στα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους υποψήφιους της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική και απείλησαν ότι «θα βγουν μαχαίρια», «θα περάσουν οι εκλογές και θα δείτε τι θα πάθετε», «θα σας σκοτώσουμε».

Επικεφαλής του Τάγματος Εφόδου ήταν ο γνωστός χρυσαυγίτης Γ. Δεμέστιχας, υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για τον Δήμο Πειραιά!

Καταγγέλλουμε τη στάση της αστυνομίας. Τα αστυνομικά όργανα που έσπευσαν επί τόπου φρόντισαν να συλλάβουν τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και αυτούς που πήγαν να διαμαρτυρηθούν, δηλαδή την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική Τίνα Μαύρου και τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ανταρσία στις γειτονιές του Πειραιά» Θανάση Διαβολάκη και τους μετέφεραν στο ΑΤ Καμινίων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!